Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Pintér Ada megszabadult a ruháitól, rögtön kikiáltották a legszebb magyar nőnek

Pintér Ada megszabadult a ruháitól, rögtön kikiáltották a legszebb magyar nőnek

Színes

Pintér Ada megszabadult a ruháitól, rögtön kikiáltották a legszebb magyar nőnek

Színes

Promotions 14:14

Pintér Ada bombasztikus formában van.

A nyári meleg sokakat megvisel, ilyenkor a legjobb, ha vízpart közelében hűsítjük magunkat. Rengetegen utaznak le a Balatonra, és nem csak azért, mert éppen most zajlik az idei Balaton Sound, hanem mert még mindig közkedvelt nyaralóparadicsom a magyar tenger.

Persze akik tehetik, inkább külföldön a tenger mellett pihenik ki magukat, mint például Pintér Ada is, aki éppen Barcelonában van. A VIVA TV egykori műsorvezetője a közösségi oldalán osztott meg egy bikinis képet magáról, ahogy éppen a medencében lubickol.

„A napi átlag 15km séta levezetése”

- írta a posztjához Ada.

Vitathatatlan, hogy Adrienn még mindig bombasztikus formában van, közel 40 évesen, kétgyermekes családanyaként sugárzik belőle a boldogság, és látszik rajta, hogy szeret élni. Egyik, napokban posztolt fotója alatt egyre csak gyűlnek a dicsérő kommentek, ráadásul volt, aki nem csekélyebb bókkal illette Adát, minthogy

„a legszebb magyar nő vagy”.

Ezzel a kijelentéssel valószínűleg nagyon sokan egyetértenének, és biztos nem csak az a közel 100 ezer ember, aki az Instagramon követi az egykori műsorvezetőt. Az édesanya szépségéhez nem fér kétség, és külön pozitívum, hogy Ada még a plasztikai műtéte után is meg tudta őrizni a természetességét. Ugyan nem híve ezeknek a beavatkozásoknak, de a szoptatás után annyira nem volt megelégedve a testével, hogy mégis kés alá feküdt; az operáció után pedig hamar visszanyerte az önbizalmát, ami tisztán látszik rajta.

Borítókép: Profimedia