Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Felismerhetetlen? Édesszájú kebelcsoda lett a Mestercukrász felfedezettjéből

Felismerhetetlen? Édesszájú kebelcsoda lett a Mestercukrász felfedezettjéből

Színes

Felismerhetetlen? Édesszájú kebelcsoda lett a Mestercukrász felfedezettjéből

Színes

Promotions 15:34

Alaposan megváltozott a dúskeblű cukrászmodell.

Jelenleg is fut a Mestercukrász - az édesszájú Konyhafőnök 2. évada az RTL Klubon, amiben természetesen ezúttal is vannak dekoratív versenyzők, élükön Rab Katával, aki rögtön az első adásban melltartó nélkül jelent meg a stúdióban, ezért mindenki jól láthatta a mellbimbóit, amik teljesen átütöttek a rózsaszín felsőjén.

Kétségtelen, hogy az 1. évad legszexibb versenyzője Hauszmann Stefánia volt, aki ugyan nem sokáig tudott versenyben maradni, de utána sem adta fel az álmát, hogy cukrász legyen. A közösségi oldalán folyamatosan posztolta ki a látványosabbnál látványosabb, és igencsak ízletesnek tűnő süteményeket és desszerteket, május 9-én pedig igazi örömhírről számolt be: megkapta a szakképesítési bizonyítványát, így hivatalosan is cukrász lett.

Ezalatt az egy év alatt, amióta a Mestercukrász-ban szerepelt, Stefi alaposan megváltozott, mondhatni, teljesen felismerhetetlenné vált. Nézzük csak meg, hogyan is nézett ki Stefánia még a Mestercukrász 1. évada alatt.

Most pedig néhány friss fotóval hasonlítsuk össze, és csodálkozzunk rá az új Hauszmann Stefire! Bár most már hivatalosan is cukrász lett, még mindig látszik rajta, hogy modellként is aktívan tevékenykedik. Stefi egy éve még a Mestercukrász lelkes konyhatündéreként volt látható az RTL Klubon, mára pedig egy édesszájú kebelcsoda lett belőle.

Borítókép: RTL Klub