promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ez jut eszébe először a magyar embereknek, ha meglátják Alekoszt – pörögtek a kegyetlen kommentek
Borítókép:  Alekosz official
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Volt pozitív megszólalás is, mivel valaki szerint Alekosz egy igazi görög isten, de hát abban is volt némi irónia.

Az egykori reality hős mondhatni óriásit robbantott anno, mivel a közönség úgy döntött, hogy ő nyerje meg a Való Világ negyedik szériáját. Rubin Kristóf, a Való Világ 4 főszerkesztője a celebet a valaha élt legjobb magyar realityszereplőnek titulálta.

Azóta sok széria lement, és az RTL Klub már várja a jelentkezőket a Való Világ 11-be. Az előző évad tele volt 18 karikás jelenetekkel VV Virágnak és VV Daninak köszönhetően – meglepődnénk, ha ismét lenne bent egy ilyen páros.

Alekosz átment a TV2-höz, aztán szép lassan eltűnt a képernyőről. Anno még közönségszavazást is tartottak, hogy akarják-e még őt látni a tévében, de a többség a nemre kattintott. A celeb azonban valahogy mindig a bulvárlapok reflektorfényébe tud kerülni, és ehhez nem kell megjelennie a tévében.

A múltkor is felkavarta az állóvizet, mivel Hofi Gézához hasonlította magát. Alekosz gyakorlatilag követelte magának a Karinthy-gyűrűt, és ki is emelte, hogy ezt nem meztelenkedőknek és humortalan pojácáknak kellene kapniuk. A polgárpukkasztás összejött, és megint mindenki róla beszélt.

Alekosz téma volt a „Há’ most mivan abba” nevezetű magyar humoroldalon, amit rengetegen követnek. Itt feltették a nagy kérdést, hogy mi jut először az emberek eszébe, ha meglátják a Való Világ 4 nyertesét. Természetesen elkezdődött a kommentáradat, és mutatunk párat azokból, amik elég sok lájkot zsebeltek be.

„Egy igazi görög isten! :D”

„Neked van nagyon spéciál fogyaték”

„Himnuszból a balsors”

„Azon gondolkodom, hogy hogyan tud egyszerre lélegezni és nézni?”

„Az hogy vannak rossz napjaim. Ez is az lesz.”

Néhányan megemlítették azt is, hogy Alkeosz a kávézó űrlényekre hasonlít a Men in Black című filmből. Azért ide kattinva látni lehet, hogy a humoroldal direkt nem egy előnyös képet választott ki a celebről. Vannak sokkal kegyetlenebb hozzászólások, de azokat inkább nem idézzük, azonban ti a kép alatt természetesen meg tudjátok nézni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás