Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Ez jut eszébe először a magyar embereknek, ha meglátják Alekoszt – pörögtek a kegyetlen kommentek

Ez jut eszébe először a magyar embereknek, ha meglátják Alekoszt – pörögtek a kegyetlen kommentek

Színes

Ez jut eszébe először a magyar embereknek, ha meglátják Alekoszt – pörögtek a kegyetlen kommentek

Színes

BTP 18:58

Volt pozitív megszólalás is, mivel valaki szerint Alekosz egy igazi görög isten, de hát abban is volt némi irónia.

Az egykori reality hős mondhatni óriásit robbantott anno, mivel a közönség úgy döntött, hogy ő nyerje meg a Való Világ negyedik szériáját. Rubin Kristóf, a Való Világ 4 főszerkesztője a celebet a valaha élt legjobb magyar realityszereplőnek titulálta.

Azóta sok széria lement, és az RTL Klub már várja a jelentkezőket a Való Világ 11-be. Az előző évad tele volt 18 karikás jelenetekkel VV Virágnak és VV Daninak köszönhetően – meglepődnénk, ha ismét lenne bent egy ilyen páros.

Alekosz átment a TV2-höz, aztán szép lassan eltűnt a képernyőről. Anno még közönségszavazást is tartottak, hogy akarják-e még őt látni a tévében, de a többség a nemre kattintott. A celeb azonban valahogy mindig a bulvárlapok reflektorfényébe tud kerülni, és ehhez nem kell megjelennie a tévében.

A múltkor is felkavarta az állóvizet, mivel Hofi Gézához hasonlította magát. Alekosz gyakorlatilag követelte magának a Karinthy-gyűrűt, és ki is emelte, hogy ezt nem meztelenkedőknek és humortalan pojácáknak kellene kapniuk. A polgárpukkasztás összejött, és megint mindenki róla beszélt.

Alekosz téma volt a „Há’ most mivan abba” nevezetű magyar humoroldalon, amit rengetegen követnek. Itt feltették a nagy kérdést, hogy mi jut először az emberek eszébe, ha meglátják a Való Világ 4 nyertesét. Természetesen elkezdődött a kommentáradat, és mutatunk párat azokból, amik elég sok lájkot zsebeltek be.

„Egy igazi görög isten! :D”

„Neked van nagyon spéciál fogyaték”

„Himnuszból a balsors”

„Azon gondolkodom, hogy hogyan tud egyszerre lélegezni és nézni?”

„Az hogy vannak rossz napjaim. Ez is az lesz.”

Néhányan megemlítették azt is, hogy Alkeosz a kávézó űrlényekre hasonlít a Men in Black című filmből. Azért ide kattinva látni lehet, hogy a humoroldal direkt nem egy előnyös képet választott ki a celebről. Vannak sokkal kegyetlenebb hozzászólások, de azokat inkább nem idézzük, azonban ti a kép alatt természetesen meg tudjátok nézni.

Borítókép: Alekosz official

Legolvasottabb hírek

Legújabb galéria