promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szabó Zsófi az erkélyen mutatta meg álomszép melleit
Borítókép:  RTL Klub
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Szabó Zsófi kiállt az erkélyre, és előkapta a melleit.

Szabó Zsófi nemrég lett a Calzedonia hazai nagykövete, azóta pedig gyakran oszt meg olyan képeket, amelyeken a cég álomszép fürdőruháit viseli. Ezek a képek azért is előnyösek, mert ilyenkor bárki alaposan megcsodálhatja Zsófi formás melleit.

Kétségtelen, hogy a műsorvezető nagyon sokat és keményen edz azért, hogy ilyen fantasztikusan nézzen ki. Külsejével ő maga is teljesen meg van elégedve, mégsem érzi azt, hogy jól lenne, hiszen a Shane Tusuppal való szakításuk eléggé megviselte őt.

Zsófi egy nemrég megjelent interjúban elismerte, hogy a magánélete szempontbjából nagyon neghéz volt az elmúlt időszak, mert kifelé már évek óta nem mutatta, ha nehézségekbe ütközött. Elmondása szerint a közösségi média csak egy része az életének, amit megmutat, hiszen élete legfontosabb szerepét, hogy milyen anya, csak a közeli hozzátartozói látják. Hozzátette, hogy az eljegyzése felbontása után is szívesen kiírta volna, hogy mosolyog a képen, és jól néz ki, de nincs jól.

Mindazonáltal ez tényleg egyáltalán nem tükröződik a fotóin. Az alábbi képen is az látszik, hogy Zsófi nagyon is jól érzi magát a testében, amit nem is szégyell megmutatni. Ennek minden bizonnyal nagyon örülnek a férfi követői, és ezt a kommentszekcióban olvasható hozzászólások is bizonyítják. Arra azért kíváncsiak lennénk, hogy a szomszédok mit szóltak ahhoz, hogy Szabó Zsófi fürdőruhában pózolt az erkélyen.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás