promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Visszatér a Villapornó – már lehet jelentkezni a Való Világ 11-be
Borítókép:  RTL Klub
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Vajon ki fogja megdönteni Virág és Dani szexrekordját a Való Világ 11-ben?

Lassan másfél éve már, hogy véget ért a Való Világ 10. szériája az RTL II-n. A valóságshow jubileumi évada 2020. november 14. és 2021. február 27. között futott az RTL Magyarország csatornáján, amit Nádai Anikó és Puskás Peti vezetett.

Az RTL szerdán bejelentette, hogy már elindult a jelentkezés a Való Világ 11. évadába, amiről most még vajmi keveset tudni. Mivel Nádai Anikó most szülési szabadságon van, biztos, hogy a női műsorvezető személye változni fog, és egyelőre azt sem tudni, hogy Puskás Peti visszatér-e a műsorba.

A VV előző évadát Vivi nyerte meg, akinek a műsor után szemmel láthatóan nemcsak a melle, de az arca is nagyobb lett. A VV11 jelentkezésre buzdító videójában az előző győztes nagyképűen sorolja, mi mindent csinált, miután megnyerte a valóságshowt. Elmondása szerint bejárta a világot, bulizott celebekkel Monacóban, és most is, ha úgy tartja kedve, leruccan Milánóba kávézni egyet.

Vivi szerint mindenki olyan életre vágyik, mint ő, és aki nem megy el a Való Világba, az máris kevesebbet ér, mint ő:

„Tudom, hogy te is erre az életre vágysz, úgyhogy jelentkezz, és ne maradj csöves kukorica!”

- fogalmaz Vivi.

Szóval Magyarország elsőszámú “luxusbörtöne” ismét várja lakóit és ígér számukra életreszóló kalandot. A tét most is hatalmas, hiszen aki a leendő villalakók közül a legjobbnak bizonyul, 36 millió forinttal lesz gazdagabb. A https://rtl.hu/valovilag/jelentkezz linken már elérhető az oldal, ahol jelentkezni lehet.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás