promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A fiatal férj kielégíthetetlen, teljesen lestrapálja 10 évvel idősebb feleségét
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A 39 éves médiaceleb már a nyilvánosság előtt is panaszkodott.

Tavalyelőtt nagy szenzációnak számított, amikor a lett kosárlabdasztár Janis Timma feleségül vette az ukrán színész-énekesnő és televíziós személyiség Anna Sedokovát. Nemcsak az ismertségük miatt, de azért is, mert a szépséges hölgy kereken 10 évvel idősebb választottjánál.

Eleinte nem úgy tűnt, hogy ebből bármi probléma adódna, a közelmúltban ugyanakkor a feleség már a nyilvánosság előtt fakadt ki. Elsősorban arra panaszkodott, hogy ifjú férje még mindig ragaszkodik a hosszabb szexmaratonokhoz.

„Nem 15 percesek, bár néha azt kívánom. A férjem viszont kielégíthetetlen, mindig két órán keresztül tartanak az együttlétek. Néha nekem kevesebb is elég volna”

– ismerte el a feleség, aki kissé lestrapáltnak érzi magát a kemény lepedőcsaták miatt. A 39 éves hölgy erről egy YouTube-show meghívottjaként beszélt, hozzátéve azt is, hogy szerinte mindketten túl elfoglaltak ahhoz, hogy megengedhessek maguknak ilyen hosszú hancúrozásokat.

Anna egyébként nem vénlányként ment hozzá a 29 éves kosarashoz, ugyanis már 2004-ben, illetve 2011-ben is örök hűséget fogadott első és második férjeinek, ez tehát a harmadik házassága. Janisszal még nincs közös gyermekük, de a kapcsolatba 3 csemetével érkezett.

Érdekesség, hogy a színész-énekesnő 2010-ben azzal rukkolt elő, hogy ő bizony nemcsak a férfiakat szereti. A nagy coming out után pedig több helyen is kijelentette, hogy női partnereivel csodálatos szexuális élményekben van része – legalábbis kevésbé strapásakban, mint most.

A háború borzalmai az ukrán szépséget nem érintik, ugyanis jelenleg Los Angelesben él, mint ahogy férje is a floridai Lakeland Magic csapatában szórja a kosarakat. Annának 5,4 millió követője van az Instagramon, és a rajongóit gyakran lepi meg pikáns tartalmakkal.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás