Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Viczián Viktória lefeküdt az Exatlon sármos bajnokával

Viczián Viktória lefeküdt az Exatlon sármos bajnokával

Színes

Viczián Viktória lefeküdt az Exatlon sármos bajnokával

Színes

Promotions 07:07

Nyilvános helyen feküdt le új Exatlonos pasijával a magyar szépségkirálynő.

Az egykori szépségkirálynő, Viczián Viktória nem megy messzire, ha pasizni támad kedve. Korábban az Exatlon Hungary egyik bajnokával, Kempf Zozóval volt együtt, és úgy tűnik, most sem nézett messzebb a sport-reality piros mezes szereplőin túl. Viki ugyanis együtt töltötte a hétvégét a sármos bajnokkal, Somhegyi Krisztiánnal, amiről több videót is közzétettek az Insta Story-jukban.

Az egyiken például azt szemléltették a Balaton parton, hogy a legjobb védekezés a nap ellen az, ha ráfekszünk a másikra úgy, hogy az már az intimitás és a szexualitás határait súrolja, majd kéjesen egymás szemébe nézünk, miközben majdnem összeérnek az ajkaink. Tény, hogy ez is egyfajta megoldás a hőség ellen, de biztos, hogy ezt senki sem alkalmazza egy nővel, kivéve, ha több van köztük, mint barátság. Márpedig Krisztián és Viki nagyon is úgy festenek, mintha legalább egy barátság extrákkal viszonyt ápolnának.

Úgy látszik, az egykori szépségkirálynő odáig van az Exatlonos fiúkért, de ha nem is Krisztiánnal akarna összejönni, akkor is valószínűleg hamar találna magának új partnert, főleg, ha ilyen ruhakölteményekben jelenik meg a moziban, mint nemrég a Jurassic World: Világuralom premier előtti vetítésén.

Persze nem csak Viktória lépett túl korábbi kapcsolatán, Kempf Zozo is hamar megtalálhatta új kedvesét a kétszeres Exatlon-győztes Kihívó, Szente Gréti személyében. Legalább erre enged következtetni az a közös kép, amit Zozo tett közzé az Instagram-oldalán.

Ha pedig mindez nem lenne elég Exatlon-szerelem, tavaly derült ki, hogy a nagy udvarló Kihívó, Kővári Viktor összejött az egyik női bajnokkal, Halász Viviennel.

Borítókép: Profimedia