Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Eljegyezték az Exatlon bombázó bajnoklányát

Eljegyezték az Exatlon bombázó bajnoklányát

Színes

Eljegyezték az Exatlon bombázó bajnoklányát

Színes

Helmeczi Benjamin 16:56

Megint elkelt egy Exatlonos lány.

Az Exatlon Hungary 2. évadának női győztese, Busa Gabriella nemrég jelentette be a közösség oldalán, hogy szerelme megkérte a kezét, és ő természetesen igent mondott. Nem telt bele sok időbe, most ismét gyűrű került egy régi Exatlonos versenyző ujjára.

Kocsis Lilkóra is jól emlékezhetnek a műsor rajongói. Bár az All Star-évadba nem került bele, az Exatlon 3. évada után a Szerencsekerék-ben és a Dancing with the Stars háttértáncosai között is láthattuk őt. Lilkó azóta nem szerepelt egyik TV2-es produkcióban sem, de a közösségi oldalán rendszeresen ad életjelet magáról és arról, hogy mi történik vele.

Most azt az örömhírt tudatta a követőivel, hogy több, mint három év után a párja eljegyezte őt. Lilkó szerelme igazán romantikus körülmények között tette fel a nagy kérdést kedvesének: egy hotelszobában, rózsaszirmokkal, szivecske alakú lufival, és pezsgővel kérte meg a kezét. Lilkó természetesen a gyűrűt is megmutatta az Instagram-bejegyzésében.

Az eljegyzéshez nagyon sokan gratuláltak nekik, köztük Sydney van den Bosch, Gelencsér Tímea, az egykori Exatlon Hungary-s versenyzők közül pedig Virág András és Besenyei Bogi.

Azt nem tudni, hogy a boldog pár mikorra tervezi az esküvőt, és egyelőre arról sincs információ, hogy milyen lesz a nagy nap.

Borítókép: TV2 Play