promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tóth Andi elhagyta Magyarországot, levonta a tanulságot
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Tóth Andi itt hagyott mindent, és milyen jól tette.

A zenészek sem dolgozhatnak egyfolytában, néha nekik is kijár a pihenés. Tóth Andi az elmúlt időszakot is keményen végig koncertezte, közben dolgozott vadonatúj albumán is, ami június 30-án meg is jelenik, szóval épp itt volt az ideje, hogy kicsit kiengedje a gőzt, és lazuljon egyett egy napsütötte tengerpart közelében.

A fiatal énekesnő éjjel 2-kor autóba is ült, és menedzserével együtt elutaztak Horvátországba; egészen pontosan Tengermellék-Hegyvidék megyébe egy hangulatos és békés kis faluba, Vrbnik-be.

Andi az Insta Story-jába fel is töltöt néhány videót az útról, és levonta a tanulságot, hogy nem szabad az éjszaka közepén elindulni nyaralásra. Az énekesnő ahogy megérkezett a tengerpartra, nekilátott, hogy elfogyassza maradék csirkecombját burgonya gerezdekkel, és még egy fél túrós bukta is lecsúszott neki.

Ezek után nem maradt más hátra, minthogy elfoglalják a szállásukat, ami természetesen közvetlenül a tenger mellett található, majd bikinire vetkőzött, és meg is célozta a partot. Itt aztán a menedzsere lőtt is róla egy forróságot árasztó fürdőruhás képet, aminek ráadásul még karácsonyi hangulata is van, hiszen Andi egy karácsonyi plédet terített le a nyugágyára.

Volt, aki a posztja alatt fel is köszöntötte már így több, mint fél évvel az ünnep előtt, míg mások az énekesnő bombasztikus alakját dicsérték. Andi 24 óráig elérhető Story-jait az Instagram-oldalán nézhetitek meg.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás