promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
G.w.M-nél most telt be a pohár: keményen üzent az „irigy kutyáknak”
Borítókép:  youtube.com/PArtizán (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Sokan beszólogattak G.w.M-nek és Kulcsár Edinának a közös tetoválásuk miatt, és ez nagyon nem tetszett a rappernek.

Kulcsár Edina és G.w.M január közepén jelentették be, hogy egy párt alkotnak – mindössze három nappal azután, hogy az egykori szépségkirálynő megosztotta a követőivel, hogy válik a férjétől és gyermekei apjától, Csutitól, ez pedig elég nagy port kavart.

Az „újdonsült” sztárpár a jelek szerint azóta is nagyon boldog, hiszen nemrég megvolt az első közös nyaralás is, ahol sokak meglepetésére még egymás nevét is magukra tetováltatták – ez pedig enyhén szólva nem mindenkinek tetszett.

Amikor G.w.M és Kulcsár Edina kirakta a fotót a csuklójukon lévő tetkóról, egyből megjelentek a negatív kommentek, hiszen egyesek szerint ez még túl korai volt, így egyenesen nevetséges az egész. Rengeteg beszólás érkezett a poszt alá, így nem meglepő, hogy a zenész kiakadt, és nyilvánosan üzent azoknak, akik az utóbbi napokban betámadták őt, illetve a szerelmét:

„Akárhogyan is fáj bárkinek, szerintem ideje lenne megérteni azt, hogy a világ kevés lenne ahhoz, hogy éket szúrjon közénk. Ezúton is küldöm a csókom az irigy kutyáknak és szívből köszönöm, hogy vagytok nekem!”

G.w.M először egy hosszabb videóban tette helyre a rosszakaróit, de az a felvétel hamar lekerült az Instagram-oldaláról, így már csak ez a tömör, kemény üzenet maradt meg, hogy mindenki „tanuljon belőle”, aki esetlek úgy gondolja, hogy közéjük állhat pár keresetlen megjegyzéssel.

Kulcsár Edina exe, Csuti szerint amúgy nincs semmi baj ezzel a közös tetoválással, a sztárpár támogatói pedig úgy vannak vele, hogy ha szeretik egymást, akkor miért ne mutathatnák ki ilyen formában is – hiszen felnőtt emberek, azt csinálnak, amit akarnak.

Itt lehet megtekinteni G.w.M posztját:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás