Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Ördög Nóra ördögien dögös az új fürdőruhájában – már be is indult miatta a lájkcunami

Ördög Nóra ördögien dögös az új fürdőruhájában – már be is indult miatta a lájkcunami

Színes

Ördög Nóra ördögien dögös az új fürdőruhájában – már be is indult miatta a lájkcunami

Színes

BTP 14:54

A műsorvezető ismét bedobta a csábító énjét, és le is vette a követőit a lábukról.

Ördög Nóra természetesen nem lazsál, hanem jelenleg is gőzerővel dolgozik. A műsorvezető még május elején hagyta el Magyarországot az Ázsia Expressz forgatása miatt.

A TV2 népszerű műsora hamarosan a harmadik évaddal tér vissza a nézőkhöz. Természetesen a sztárpárokra ezúttal is kemény kihívások várnak, szóval izgalmas feladatokban és embert próbáló kalandokban nem lesz hiány.

Ördög Nórának és a stábnak sincsen könnyű dolga, mivel Jordániában, Törökországban, Grúziában és Üzbegisztánban is forgatnak jeleneteket.

A műsorban olyan sztárok tűnnek fel, mint Gáspár Győző, Gáspár Bea, Király Linda, Király Viktor, Gelencsér Tímea, Marics Peti, de még a Való Világból ismert VV Moh is teszteli magát.

Szóval sztárokban nem lesz hiány, és biztosan rengeteg izgalmas pillanatot kapunk a nyakunkba. Hogy a családi kötelék, a barátság vagy épp a szerelem mennyire segít a versenyzőknek a nehéz pillanatokban, az majd később kiderül.

Ördög Nóra nem olyan rég elővette a dögös énjét, amit természetesen imádnak a követői. Már ebben az évben láthattuk őt bikiniben, de most az egyrészes fürdőruha mellett tette le a voksát, ami az egyik kedvence.

„Helló Június! Nektek van már fürdőruhátok a szezonra?”

- kérdezte a követőitől Nóra. Volt olyan hölgy, akinek pont a műsorvezető hozta meg a kedvét az egyrészes fürdőruhához erre a szezonra.

Borítókép: TV2 Play