promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
„Te szerencsétlen bohóc” - Rázúdult a népharag G.w.M-re, de nem hagyta magát
Borítókép:  youtube.com/Partizán (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

G.w.M kőkemény beszólásokat kapott a legutóbbi posztja miatt, elszabadultak az indulatok.

Nemrég nagy botrányba keveredett G.w.M, ugyanis hiába érkezett meg a helyszínre és kezdett el előadni egy dalt, végül technikai problémákra hivatkozva lemondta a fellépését, ezzel nem kis csalódást okozva a rajongóinak. Később elmondta, hogy azért döntött így, mert nagy volt a csúszás, ezért nem ért volna oda a következő koncertjére. Egyeseknek nem volt elég ez a magyarázat és a közösségi oldalán támadták a rappert, aki ezek után kirakott egy „menőzős” posztot azzal a szöveggel, hogy:

„Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?”

Nem is kellett ennél több, hogy szinte elszabaduljon a pokol, és rázúduljon a népharag G.w.M-re, hiszen sokan úgy gondolták, hogy a saját rajongóit birkázza le ezzel az egyesek által nagyképűnek titulált kiírással.

„Egy dolgot ne felejts el: A birkák tettek farkassá”.

„Mekkora egód van, hihetetlen”.

„Te szerencsétlen bohóc te! A közönség kegyeiből élsz! Nem a közönség van érted hanem te mulattatod a közönséget akiktől te a pénzedet kapod vagy így vagy úgy! Kicsit több alázat kellene meg megértés a szakmabeliek iránt!!!”

– jöttek a kommentek.

Úgy tűnik, hogy az utóbbi hozzászólás komoly hatással volt G.w.M-re, hiszen erre külön reagált, ráadásul elég keményen:

„Szerintem te vagy egy megkeseredett bohóc aki 40 éves formával, a saját életének is szentelhetné az idejét, de te inkább ide irkálsz a képem alá te madár. Szerinted a rajongóimat akartam degradálni?!… gondolkodj el az életeden, mert szerintem hasznosabban is töltheted, vagy hasznosabb dolgokra is fordíthatod ezt a sok energiádat. pl.: élezd egy kicsit az agyadat……”

G.w.M az eredeti poszt szövegénél utólag tisztázta a dolgokat, és oda írta, hogy „A GYENGÉBBEK MIATT KIEMELNÉM, hogy nyilván nem a rajongóimról beszélek, titeket szeretlek”, szóval minden bizonnyal csupán félreértés miatt alakult ki ez a kellemetlen helyzet.

Itt lehet megnézni G.w.M posztját:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás