Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Csuti ismét megmutatta féltve őrzött barátnőjét, Ginát – ez a nő egyre szebb!

Csuti ismét megmutatta féltve őrzött barátnőjét, Ginát – ez a nő egyre szebb!

Színes

Csuti ismét megmutatta féltve őrzött barátnőjét, Ginát – ez a nő egyre szebb!

Színes

Promotions 18:18

A válását követően tényleg úgy tűnik, hogy talpra állt a vállalkozó-médiaceleb.

Sokan kiakadtak az ex-szépségkirálynő Kulcsár Edina viselkedésén, aki – látszólag – hirtelen, és minden előzmény nélkül hagyta ott a férjét a rapper G.w.M kedvéért. Szabó András „Csuti” azóta összekapta magát, és új párra lelt.

A férfi eleinte féltve őrizte barátnőjét, Ginát a nyilvánosságtól, mostanában azonban egyre többször posztolnak közös fotókat. A napokban ünnepelték a lány születésnapját, és ebből az alkalomból ismét együtt láthattuk a boldog párt.

Gina kétségkívül egyre magabiztosabb a képeken, és – ettől talán nem függetlenül – egyre szebb. Pár hete Olaszországban pihent Csutival, és az onnan érkezett fotókon is megcsodálhattuk tökéletes alakját, akárcsak most, az ünneplése kapcsán kirakott posztokon.

„Az, hogy olyan természetes volt vele minden, nagyon jól reagált a velem kapcsolatos történésekre... Nulla erőlködés egyelőre, mintha ezer éve ismerném!”

– dicsérte meg Csuti új kedvesét a kapcsolatuk elején, és úgy tűnik, hogy a rózsaszín köd azóta sem szállt el a fejük fölül. A kommentelők persze sűrűn gratuláltak a szülinapos lánynak, bár egy valaki azért megjegyzést tett a ruhájára is:

„Nagyon szépek vagytok. De légy szíves, vegyél fel már valami színeset!”

– szólt hozzá az illető, aki ezek szerint ritkábban nézegetheti Gina oldalát, hiszen a lányt többször is láthattuk már vörösben, élénk zöldben és virágmintás ruhában is. Csuti mellette persze a gyerekeit sem hanyagolja el, igyekszik minél több időt tölteni a kisfiával és kislányával.

A napokban ugyanakkor a lelkiismeretes apuka kicsit gyengélkedett, folyamatos hányinger gyötörte és a gyomra is rakoncátlankodott. Később azonban örömmel jelezte, hogy már jól van, a pirítós kenyerekből és Normaflore-okból álló diéta megtette hatását.

Borítókép: Profimedia / Trenka Attila