Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Láthatatlan fehérneműbe bújt az érett magyar modell – elképesztően izgató!

Láthatatlan fehérneműbe bújt az érett magyar modell – elképesztően izgató!

Színes

Láthatatlan fehérneműbe bújt az érett magyar modell – elképesztően izgató!

Színes

Promotions 18:18

A bugyi és melltartó alighanem végtelenül kényelmes, de a férfiszemek mást látnak bennük.

Lassan két évtizede, hogy Sándor Orsi megnyerte a Miss Balaton szépségversenyt, és ezzel új lendületet kapott a modellkarrierje is, ám a szépsége és vonzereje azóta mit sem kopott. A 44 éves műsorvezető a napokban ezt egy parádés fotósorozattal is bizonyította.

A szőke szépség „láthatatlan” bugyiba és melltartóba bújt, úgy pózolt a falnak dőlve vagy a padlón ülve. Nyilvánvalóan bombaformában van, a képek pedig annak ellenére elképesztőek, hogy a ruhadarabokban valóban nincs semmi különös.

„Szeretem a látványos fehérneműket, de a hétköznapokon a kényelmes és láthatatlan darabokra esküszöm. Lehet top vagy háromszög melltartó, szürke vagy drapp színű. Nálad melyik a nyerő?”

– osztotta meg az egyik titkát az exmodell. Orsinak egyébként volt alkalma próbára tenni a szimpla, de kényelmes darabokat, hiszen a napokban átruccant Angliába, ahol új élményeket is sikerült szereznie.

„Tegnap először jártam Brightonban. Imádtam a színes hippi hangulatú tengerpartot, a meseszép indiai stílusban épült királyi pavilont, a rengeteg galériát, éttermet és kézműves boltot”

– posztolta azután az Instagramra a talán leghíresebb dél-angliai üdülőhelyről. Természetesen Londont sem hagyhatta ki, ha már arra járt, és Orsi igazán szuper helyen lakhatott. Szállásának ablaka a fantasztikus Tower hídra nézett, amelyet így nappali fényben és éjszakai kivilágításban is le tudott fotózni.

 

 

Borítókép: Profimedia