promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Döbbenet: meztelenül ad ingyenes koncertet Galla Miklós
Borítókép:  Facebook
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A magyar humorista szó szerint pucéran lép színpadra a Szimpla Kertben.

Korhatáros koncertet ad Galla Miklós június 14-én a budapest Szimpla Kertben. A humorista, aki éppen ma töltötte be 63. életévét, azzal a céllal fog pucérkodni az előadáson, hogy megmutassa a meztelenkedés szimbolikáját és művészi értékét.

Galla tisztában van azzal, hogy ezzel újfent kiváltja a nép haragját, de elmondása szerint korábban már volt egy ilyen koncertje, ami teltházas volt, és nagy sikert aratott.

„Gőzerővel készülök az angol nyelvű koncertemre, amely június 14-én lesz a belvárosban. Különlegessége, hogy másfél órán át ruhában leszek, az első húsz percben fehér alsónadrágban majd egy órát meztelenül. Ez a show része, így is lett meghirdetve, így senkit nem érhet váratlanul, ha meglátja a nemi szervemet. Egyszer ezzel már pórul jártam, így most már a plakátra is kikerült, hogy meztelen férfi van a produkcióban, és szigorúan csak 18 éven felüliek jöhetnek be az ingyenes koncertre. Beszélek arról, hogy mi a jelentősége, a szimbolikája és a művészi értéke a pucérságnak, bemegyek a közönség közé, nagyon izgalmas kihívás ez számomra is”

- mondta a Blikk-nek Gallai Miklós, aki számára a meztelenkedés egyenlő a szabadsággal.

A humorista nagyon jól érzi magát a bőrében, egyáltalán nem aggasztja a kora. Minden nap otthon edz egy kicsit, hogy fitten tartsa magát.

„Jól vagyok úgy, ahogyan vagyok. Nem foglalkozom a korommal, nem csinálok ebből ügyet. Volt, hogy kipróbáltam a konditermi edzést, de ott sokan vannak, és költséges nekem oda eljárni, így most csak itthon tekerek a szobabiciklin. Lefekvés előtt pár órával húsz percet edzek rajta, ez segít abban, hogy nyugodtan aludjak”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás