promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szenzáció! Vajna Tímea fotóján azonnal kiszúrták, mindenki ledöbbent
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Erre senki sem számított.

Úgy tűnik, Vajna Tímea nem tudja, hogy mit akar az életével kezdeni. Nemrég még felhőtlen boldogságban fürdőzött új szerelmével, Zoltánnal, aki meg is kérte a kezét. Egy darabig mindenki azt gondolta, hogy az üzletasszony ismét megtalálta élete párját, és végre kezdi egyenesbe hozni az életét.

Tímea aztán hirtelen úgy döntött, mégsem áll még készen arra, hogy újra feleség legyen. Levette hát a gyémánt gyűrűjét, és visszatért a hiányos öltözetben való pózoláshoz és a véget nem érő bulizáshoz.

Most azonban egy váratlan fordulat következett be az életében, ugyanis nemrég az Insta Story-jába töltött fel egy képet, amin Zoltánnal együtt látható, és az ujjára is visszakerült a méregdrága gyűrű. Ez azt jelenti, hogy Tímea megunta a független életet, és visszatalált a párjához.

Vajna Timi néhány hete azt kívánta, hogy egy év múlva már a saját gyermekét tarthassa a kezében. Ha ezek után minden ilyen szépen alakul a páros életében, nem kizárt, hogy hamarosan arról számolhatunk be, hogy az üzletasszony babát vár.

(Fotó: Ripost)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás