promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Feszülős bugyiban mutatta meg elképesztően feszes fenekét a Squid Game csúcsbombázója, a Netflix népszerűs sorozatának csodatestű főszereplője
Borítókép:  ©Netflix/Courtesy Everett Collection/Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

 A szupermodell elképesztően forró képpel lepte meg a rajongóit. Csodálatos Calvin Kleinben tündökölt.

Az elmúlt időszakban a Netflix egyik legsikeresebb szériája volt a dél-koreai sorozat, amely egy igazi túlélődráma, ráadásul a mi korunkba helyezve a játékokat. A Squid Game magyarországon is irtó népszerű volt, az első évad után nem is volt kétséges, hogy következik a második. Sőt, egy egész univerzumot épít rá a Netflix a különleges látványvilágú sorozatára. Pedig az első évad legvégén úgy tűnt, hogy bizony egy évad lesz, a történetet lekerekítették.

Hwang Dong-hyuk, a sorozat rendezője már egy-két interjúban elmondottk isebb részletket az új  etapról, például azt, hogy a játékokat megnyerő főszereplő visszatérne. 

HoYeon Jung volt a sorozat egyik legnépszerűbb karaktere, a dél-koreia szupermodell Kang Sae-byeok figuráját alakította a Squid Game-ben.

A 27 éves modell és színész még 2010-ben kezdte a karrierjét modellként Szöulban, majd rengeteg topmodelles élő showban is részt vett a tévében. Rövid időn belül annyira népszerű lett, hogy a Louis Vuitton márkanagykövete is lett.

A színészi debütje a Netflix szériájában volt. Kang Sae-byeok alakjának megformálásáért rengeteg elismerést és djat kapott. Az Instagram-on követhetitek őt, ide rendszeresen tölt fel forró képeket is magáról.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás