promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Az elhunyt Kóbor János családjának ez egy nagyon nehéz nap volt
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az Omega zenekar is megemlékezett Kóbor Jánosról.

Fájdalmas veszteség érte Magyarországot tavaly december elején, mivel koronavírusban meghalt Kóbor János. Az Omega frontemberének emlékére december 17-én, a budapesti Szent István-bazilikában tartottak szentmisét.

A zenész hamvainak egy részét pont a Szent István-bazilikában helyezték végső nyugalomra, míg Balatonaligánál a tó közepén engedték el a másikat, szóval teljesült Kóbor János végakarata.

Sokan nem tudják, de Kóbor János özvegyének van egy kis ruhaboltja, amit a lányukról, Lénáról neveztek el. Zsóka úgy próbálta feldolgozni a tragédiát, hogy belevetette magát a munkába, bár a bolt így is nagyon sokáig zárva volt, ami teljesen érhető.

„Való igaz, Zsóka újra dolgozik. Egyrészt ez egyfajta terápia is számára, hiszen bár még mindig gyászol, a munka ideig-óráig eltereli a figyelmét. Másfelől ő a családfenntartó jelenleg, az élethez pedig szükség van pénzre, így nem is tehetné meg, hogy ne dolgozzon”

- mesélte a Blikknek Trunkos András.

Az Omega menedzsere amiben tudja, segíti a családot, mivel Lénának ő a keresztapja is. A kislány jelenleg iskolába jár, és a ballagására készül.

Nehéz nap volt ez számukra, mivel Kóbor János május 17-én, kedden ünnepelte volna a 79. születésnapját. A művészről a zenekar a Facebook-oldalukon is megemlékezett.

„Szerette a meglepetéseket, pedig legtöbbször egy kicsit be kellett avatni a részletekbe. A torták felvágását talán jobban élvezte, mint a legfinomabb süteményeket, de legjobban a társaságnak örült, ha sok ismerőst, mosolygós arcokat látott maga körül. (…) Kóbor János ma lenne 79 éves. Az utolsó felvételével emlékezünk rá, amit otthon rögzített. Mecky, nagyon hiányzol.

- írták a bejegyzésben.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás