Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Magyar mellek a görög tengerparton: Török Lívi formás idomaival hódít Korfun

Magyar mellek a görög tengerparton: Török Lívi formás idomaival hódít Korfun

Színes

Magyar mellek a görög tengerparton: Török Lívi formás idomaival hódít Korfun

Színes

Promotions 08:38

Nyomban elönt a forróság, ha megnézed Török Lívi tengerparti képét.

Az Exatlon Hungary 2. évadának Kihívó-csapatát egykor erősítő csúcsbombázó, Török Lívi éppen a mesés Görögországban élvezi a korai nyarat.

A magyar box edző Korfuról posztol az Instagram-oldalára, és elnézve, milyen csodálatos helyeken jár, valószínűleg mindenkit azonnal elönt az irigység és a forróság. Ugyanis Lívi nem csak arról tesz ki képeket, hogy merrefelé barangol Görögországban, de ahogy már tőle megszokhattuk, a sosem szégyellős Lívi most is előszeretettel rakja ki formás idomait, hogy azzal is elkápráztassa a követőit.

Legutóbbi bejegyzéséhez Lívi olyan fotót mellékelt, ami a tengerparton készült, valószínűleg a délutáni órákban, hiszen az emberek nem igen indítják a napjukat kávéval és Aperol Spritz-el.

Ha jól megnézzük az alábbi képet, Lívi ezen sem fürdőruhát visel, hanem egy könnyű, lenge kis ruhát, amilyet a nők mindig akkor vesznek fel, ha a tengerpartra indulnak meginni néhány frissítő koktélt, de nem terveznek megmártózni a sós vízben. Viszont ez is egy olyan szett, ami mély betekintést enged bárkinek Lívi formás mellei közé.

Borítókép: Liner