promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Magyar mellek a görög tengerparton: Török Lívi formás idomaival hódít Korfun
Borítókép:  Liner
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nyomban elönt a forróság, ha megnézed Török Lívi tengerparti képét.

Az Exatlon Hungary 2. évadának Kihívó-csapatát egykor erősítő csúcsbombázó, Török Lívi éppen a mesés Görögországban élvezi a korai nyarat.

A magyar box edző Korfuról posztol az Instagram-oldalára, és elnézve, milyen csodálatos helyeken jár, valószínűleg mindenkit azonnal elönt az irigység és a forróság. Ugyanis Lívi nem csak arról tesz ki képeket, hogy merrefelé barangol Görögországban, de ahogy már tőle megszokhattuk, a sosem szégyellős Lívi most is előszeretettel rakja ki formás idomait, hogy azzal is elkápráztassa a követőit.

Legutóbbi bejegyzéséhez Lívi olyan fotót mellékelt, ami a tengerparton készült, valószínűleg a délutáni órákban, hiszen az emberek nem igen indítják a napjukat kávéval és Aperol Spritz-el.

Ha jól megnézzük az alábbi képet, Lívi ezen sem fürdőruhát visel, hanem egy könnyű, lenge kis ruhát, amilyet a nők mindig akkor vesznek fel, ha a tengerpartra indulnak meginni néhány frissítő koktélt, de nem terveznek megmártózni a sós vízben. Viszont ez is egy olyan szett, ami mély betekintést enged bárkinek Lívi formás mellei közé.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás