promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Brutális fordulat Berki Krisztián halálával kapcsolatban – mégis igaz lenne róla, amit pletykáltak?
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Jelentős fordulat Berki Krisztián ügyében. A rendőrség közölte a hírt.

Berki Krisztiánt múlt héten pénteken holtan találták IX. kerületi lakásában. A rendőrség kábítószergyanús anyagot talált a helyszínen, ami miatt elrendelték a hajtóvadászatot a médiaszemélyiség drogdílere után. Bár Berki hozzátartozói határozottan tagadják, hogy Krisztián drogozott volna, a híresség egyik közeli ismerőse a Promotions-nek árulta el, hogy Krisztián nem volt tiszta a tragédia éjszakáján.

A rendőrség gyors munkát végzett, el is fogták Berki dílerét.

„A Budapesti Rendőr-főkapitányság 2022. május 6-án ismeretlen tettes ellen indított eljárást kábítószer-kereskedelem bűntett gyanúja miatt. A Kábítószer Bűnözés Elleni Osztály nyomozói a május 10-én Vecsésen fogtak el egy feltételezett drogkereskedőt, akit kihallgatását követően őrizetbe vettek, és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására. A 42 éves K. István lakásán kábítószergyanús anyagokat – az előzetes adatok szerint összesen bruttó 50 gramm kokaint és marihuánát –, valamint kábítószerrel szennyezett eszközöket, digitális adathordozókat, és vagyonbiztosítás keretében két nagy értékű személyautót foglaltak le”

- tájékoztatta a Bors-ot a BRFK.

A lap úgy tudja, hogy a folyamatban lévő eljárásban kábítószer birtoklása vétség megalapozott gyanúja miatt kihallgattak egy 48 éves budapesti férfit is, akitől marihuánát, kokainnal szennyezett tárgyakat, és teljesítményfokozó-szereket foglaltak le. Az ügyben további gyanúsítások várhatók.

Ezek után kiderült, hogy Berki halálhíre Kínába is elért már, ahol személyesen ismerték a hírességet. Erről az alábbi cikkben olvashattok:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás