promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Majka vadiúj luxuskocsijától le fog esni az állad - Van mit a tejbe aprítania a rappernek
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Majka megmutatta a világnak az új autóját, ami mellett nehéz elmenni szó nélkül.

Az ország egyik legsikeresebb előadója, Majka nemrég Las Vegasban járt, ahol rengeteg új élménnyel gazdagodott, ráadásul egy „életmentő” thai masszázson is részt vett – de amíg kint volt, itthon mocskos, és teljesen alaptalannak tűnő pletykák kezdtek terjedni róla, ugyanis egyes kommentelők szerint happy finish volt a fent említett szolgáltatás végén, ami azt jelenti, hogy a masszőr szexuálisan kielégítette őt.

Ez a rosszindulatú szóbeszéd annyira nevetséges volt, hogy Majka még csak nem is reagált rá, szóval nem kell aggódniuk a rajongóknak, minden bizonnyal nem történt megcsalás, és továbbra is boldogok a feleségével, Dundikával.

Majka nemrég tért haza Magyarországra, és úgy tűnik, hogy az egyik első útja azzal telt, hogy új kocsit szerzett magának, ráadásul nem is akármilyet: a rappert mostantól egy vadiúj luxus Mercedes szolgálja ki a fellépésekre vezető hosszú utakon.

A híresség nagy örömmel osztotta meg a követőivel a hírt, pár Insta Storyban pedig tüzetesebben is megmutatta a gyönyörű járgányt, ami biztos, hogy rengeteg tekintetet fog vonzani az utcán – ráadásul a zöld rendszáma alapján még környezetkímélő is, szóval Majka remekül döntött.

Itt lehet megnézni belülről Majka új autóját:

Amúgy nemrég G.w.M is szerzett magának egy csodaszép luxus Mercedest, így lassan kijelenthetjük, hogy ez a magyar sztárok járműve:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás