Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Ez vár a britekre a királynő halála után - Nagy változásokat tervez Károly herceg

Ez vár a britekre a királynő halála után - Nagy változásokat tervez Károly herceg

Színes

Ez vár a britekre a királynő halála után - Nagy változásokat tervez Károly herceg

Színes

Promotions 21:01

Egészen máshogy élne, mint II. Erzsébet királynő.

Az apja halála óta eltelt tizenkét hónapban Károly herceg mindent megtett, hogy a lehető legnagyobb mértékben tehermentesítse a királynőt. Számos fontos találkozót tartott az édesanyja nevében. Károly tudja, hogy bármelyik percben komolyra fordulhatnak számára a dolgok, mert a királynő egészsége még mindig nem legjobb.

Régóta pletykálják, hogy Károly herceg azt tervezi, hogy minimalizálja az úgynevezett "dolgozó királyi családtagok" számát. Akkor valószínűleg csak magának és Kamillának, valamint Vilmos hercegnek, Katalinnak és gyermekeiknek kellene a királyi családot képviselnie.

Minden más királyi családtagnak fizetnie kell a megélhetéséért. Ennek célja az adófizetők tehermentesítése, valamint, hogy Nagy-Britanniában ismét nagyobb támogatottsága legyen a monarchiának.

De Károly nagyon jól tudja, hogy ehhez új bevételi forrásokra is szüksége lesz. Egy királyi szakértő szerint át akarja alakítani a Buckingham-palotát egyfajta múzeummá, amely II. Erzsébet királynő életének és hosszú uralkodásának állít emléket.

A szakértő szerint az emberek imádnák, rengeteg látogatnák, Károly pedig amúgy sem szereti túlzottan a Buckingham-palotát, nem akarna odaköltözni.

„A walesi herceg berendezte az otthonát Kamilla leendő királynővel a Clarence House-ban (ahol korábban az anyakirálynő is lakott), és úgy tűnik, a házaspárt nem érdekli, hogy a Buckingham-palotába költözzenek”

– árulta el a bennfentes.

Borítókép: Profimedia