promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A háttérben már Károly herceg trónra lépését készítik elő? - Nem javul Erzsébet állapota
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Erzsébet királynő már egy ideje betegeskedik. Igyekeznek őt tehermentesíteni, így egyre több feladatot vállal át tőle a családja, de lehet, hogy ez sem lesz elég?

Lassan közeledik Fülöp herceg megemlékezése. Állítólag Erzsébet eltökélt szándéka, hogy részt vegyen rajta, de a szakértők szerint nem fog tudni elmenni.

„96 évesen előfordulnak olyan esetek, amikor reméli, hogy részt vesz az eseményeken, de nem tud, még akkor sem, ha nagyon szeretne”

- mondta Robert Jobson szerző, aki több könyvet írt a királyi családról.

Károly herceg, Kamilla, Vilmos herceg és Katalin gyakrabban lépnek Erzsébet helyére egy-egy rendezvényen, mint eddig, a cambridge-iek jelenleg a Karib-térségben utazgatnak a királynő nevében, a leendő trónörökös pedig a párjával Írországban tartózkodik. Bár Erzsébet most ismét audienciát tart, az aggodalom a palotában továbbra is fennáll.

Közben a színfalak mögött állítólag javában zajlanak az előkészületek arra a pillanatra, amikor Károly átveszi az irányítást édesanyjától. A kérdés, hogy mégis mikor léphet trónra, hetek óta foglalkoztatja a briteket – még akkor is, ha a legtöbb szakértő meg van győződve arról, hogy a királynő semmi esetre sem adja fel idő előtt a hivatalát.

Károly hercegnek jelenleg rengeteg probléma nyomja a vállát, nem csupán az anyja miatt aggódik, de a viták Harryvel is komolyan megviselik. Rettentően szeretné már látni a legkisebb unokáját, Lilibetet is.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás