promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ő volt Kulcsár Edina elődje - Innen lehet ismerős G.w.M korábbi párja
Borítókép:  RTL Klub/Fókusz
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az utóbbi időben Kulcsár Edina szerelmi életétől volt hangos a sajtó. Először bejelentette a válását Csutitól, majd kiderült az új kapcsolata G.w.M-mel.

A rapper még januárban tudatta a nyilvánossággal, hogy különvált korábbi párjától, akitől két gyermeke is született. Varga Márk felesége Nagy Melanie, aki a Megasztárból lehet ismerős.

Jelenleg a DikH Rádióban dolgozik, de korábban az énekléssel is kacérkodott. 2008-ban szerepelt a TV2 Megasztár című tehetségkutatójának negyedik évadában. A középdöntőben Nguyen Thanh Hiennel énekelt egy közös dalt, amivel tovább is jutottak. Melanie akkor még csak 16 éves volt, az élőshowba végül nem került be.

Az énekesi karrierje nem tartott sokáig, de a legújabb botránynak köszönhetően újra előkerült, sőt a követő tábora is pillanatok alatt ugrott meg Instagramon.

„Semmiképp sem szeretnék celeb- vagy influenszerbabérokra törni, ilyen jellegű törekvéseim nincsenek, meghagyom azoknak, akik értenek hozzá, és szeretik ezt csinálni. Nekem egészen más képesítéseim vannak”

- reagált az újdonsült hírnévre Nagy Melanie.

Végül nemzetközi kapcsolatok szakértőként végzett a Nemzetvédelmi Egyetem (a mai nevén Nemzeti Közszolgálati Egyetem) Hadtudományi Karán, ahol nukleáris fegyverkezés volt a szakiránya. Angolul és héberül is beszél, több nagykövetségen is dolgozott korábban.

„Én arra tettem fel az életemet, hogy a nemzetközi politikában és diplomáciában szeretnék elhelyezkedni. Volt szerencsém Brüsszelben, a parlamentben dolgozni”

 - mesélte.

Még a Fehér Házba is kijutott volna, Obama elnök csapatába választották be, de ekkor ismerkedett meg G.w.M-mel, így őt és a családalapítást választotta.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás