promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tóth Gabi nagy bejelentést tett, videóval tudatta az örömhírt
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Nagyon sokan örülni fognak ennek a hírnek.

Tóth Gabi a héten egy régi-új dallal jelentkezett a Youtube-on, amelyet március 15-re időzítettek, és amely Magyarország egyik legfontosabb nemzeti ünnepére, az 1848-as szabadságharc emléknapjára készült. Az énekesnő most nemzeti ruhát öltött, és elénekelte Gábor Áron rézágyúját, de úgy, ahogy előtte még sosem hallhattuk.

Tóth Gabi a klipben lóháton ülő huszárok között sétál, és így énekli a dalt. A Daloskönyv oldalára feltöltött klipet már közel 500 ezerszer játszották le az online térben. A felvételeket amúgy a Komáromi erődben vették fel, amely a szabadságharc egyik legfontosabb színtere volt.

Tóth Gabi most az Instagram-oldalán közölt egy jó örömteli hírt, hiszen visszamegy az 50-es évekbe a Duna TV Csináljuk a fesztivált című műsorában, ahol egy 50-es évekbeli dalt fog majd előadni szombaton. Sokan így valószínűleg már most bevésik az időpontot a naptárukba, hogy lássák majd az énekesnő produkcióját.

Mint írta:

"Sziasztok! Egy nagyon mély dallal érkezem szombat este a Csináljuk a fesztivált színpadára! Nézzétek majd :) a @duna.televizio instagram oldalán minden részletet megtudhattok. ui: ezt az adást még decemberben vettük fel :)"

(via Blikk Rúzs)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás