promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Mellet, feneket, combot egyszerre villantott Sári Évi az utolsó zanzibári képén
Borítókép:  YouTube / Hír TV (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az énekes-színésznő első hazai útja egy állapotfelmérésre vezetett.

Joggal irigyelhetjük Sári Évit, akinek volt ideje és módja arra, hogy a tél közepén közel két hetet a csodálatos Zanzibáron töltsön. Szerencsére az élményeit rendszeresen megosztotta velünk az Instagram-oldalán – meg persze jó néhány fantasztikus fotót.

A képeken az énekes-színésznő sohasem volt túlöltözve, amit természetesen a trópusi forróság számlájára írhatunk. A teljes fürdőruha-kollekcióját megismerhettük ezáltal, és most végre azt is megtudhattuk, kinek köszönhetjük a szuper fotókat. Évit barátnője, az ingatlanszakmában dolgozó Hécz Lilla kísérte el az álomútra.

A legutolsó zanzibári kép is frenetikusra sikeredett, azon ugyanis Évi egyszerre villant mellet, combot és popsit, miközben egy pohár finom itallal a kezében, fekete-arany fürdőruhában bámulja az óceánt.

Nemrég aztán már Magyarországról jelentkezett be, mégpedig egy aggasztónak tűnő hírrel. Az énekes-színésznő ugyanis az afrikai útja után rögtön állapotfelmérésre sietett, de onnan mindenkit megnyugtatott, hogy tervezett vizsgálatsorozatról van szó.

„Az ok egyszerű, a megelőzés! Ebben hiszek, próbálok eszerint élni. Amikor már fáj valami, akkor régen rossz... Szóval nincs akut problémám, van viszont visszatérő derék- és nyakfájásom. Ezeket a rossz tartásnak, de legfőképpen a magassarkú viselésének tulajdonítom”

– posztolta ki Évi az Instájára. Még olyan exkluzív infókat is elárult magáról, hogy mindössze 163 centi magas, és aligha tett jót a testének, hogy 18 éves korától úgy 37-ig szinte mindenhova magassarkúban ment.

Az egyre gyakoribb derékfájások miatt azután változtatott ezen, és ma már csak a színpadi fellépések, rendezvények, bulik alkalmából hord kényelmetlen magassarkút. A célja az, hogy 20–30 év múlva is mozgékony, egészséges és sportos legyen, ennek érdekében pedig hamarosan intenzív edzésbe kezd.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás