Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Mellet, feneket, combot egyszerre villantott Sári Évi az utolsó zanzibári képén

Mellet, feneket, combot egyszerre villantott Sári Évi az utolsó zanzibári képén

Színes

Mellet, feneket, combot egyszerre villantott Sári Évi az utolsó zanzibári képén

Színes

Promotions 18:18

Az énekes-színésznő első hazai útja egy állapotfelmérésre vezetett.

Joggal irigyelhetjük Sári Évit, akinek volt ideje és módja arra, hogy a tél közepén közel két hetet a csodálatos Zanzibáron töltsön. Szerencsére az élményeit rendszeresen megosztotta velünk az Instagram-oldalán – meg persze jó néhány fantasztikus fotót.

A képeken az énekes-színésznő sohasem volt túlöltözve, amit természetesen a trópusi forróság számlájára írhatunk. A teljes fürdőruha-kollekcióját megismerhettük ezáltal, és most végre azt is megtudhattuk, kinek köszönhetjük a szuper fotókat. Évit barátnője, az ingatlanszakmában dolgozó Hécz Lilla kísérte el az álomútra.

A legutolsó zanzibári kép is frenetikusra sikeredett, azon ugyanis Évi egyszerre villant mellet, combot és popsit, miközben egy pohár finom itallal a kezében, fekete-arany fürdőruhában bámulja az óceánt.

Nemrég aztán már Magyarországról jelentkezett be, mégpedig egy aggasztónak tűnő hírrel. Az énekes-színésznő ugyanis az afrikai útja után rögtön állapotfelmérésre sietett, de onnan mindenkit megnyugtatott, hogy tervezett vizsgálatsorozatról van szó.

„Az ok egyszerű, a megelőzés! Ebben hiszek, próbálok eszerint élni. Amikor már fáj valami, akkor régen rossz... Szóval nincs akut problémám, van viszont visszatérő derék- és nyakfájásom. Ezeket a rossz tartásnak, de legfőképpen a magassarkú viselésének tulajdonítom”

– posztolta ki Évi az Instájára. Még olyan exkluzív infókat is elárult magáról, hogy mindössze 163 centi magas, és aligha tett jót a testének, hogy 18 éves korától úgy 37-ig szinte mindenhova magassarkúban ment.

Az egyre gyakoribb derékfájások miatt azután változtatott ezen, és ma már csak a színpadi fellépések, rendezvények, bulik alkalmából hord kényelmetlen magassarkút. A célja az, hogy 20–30 év múlva is mozgékony, egészséges és sportos legyen, ennek érdekében pedig hamarosan intenzív edzésbe kezd.

Borítókép: YouTube / Hír TV (screenshot)