promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Sebestyén Balázs elárulta a jó házasság titkát
Borítókép:  YouTube.com/LélekközösségPellerMariannal (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Az előző év legértékesebb celebje keveset beszél magánéletéről, de most megosztott velünk egy titkot.

Rengetegen követik és szeretik Sebestyén Balázst, de mégis, a magánéletébe kevés betekintést ad. Most azonban megosztott néhány saját gondolatot arról, hogy 13 éve működő házasságának mi a titka. Habár férjként kiválóként értékeli magát a műsorvezető, de elmondása szerint felesége, Viki, ezt minden bizonnyal máshogyan látja. Népszerűségének ellenére nincsenek hódolói, akik megpróbálnák elszeretni párjától.

„A Z+-os időszak alatt azért voltak nagy portyázások, mindenkire nyilaztunk, akire csak lehetett…”

- gondolt vissza régi emlékeire Sebestyén Balázs.

Manapság nem jár el bulikba, de bármilyen közösségi térben észreveszik a jeggyűrűt rajta és ezt tiszteletben is tartják. Elmondása szerint semmi oka nincsen a megcsalásra, boldognak tartja a házasságát, de ezért keményen meg is dolgoznak.

„A házasság nagyon nagy meló. Olyan, mint egy gyerek, folyamatosan energiát kell belefektetni. Hullámvölgyek vannak benne, mélységek és magasságok váltogatják egymást. Ennek ellenére a legjobb döntés az ember életében, ha valakivel egy halálig tartó szövetséget vállal, és próbálja azt megtartani”

–  osztotta meg Sebestyén Balázs.

Azt is hozzátette, hogy persze előfordulnak komolyabb viták is, de ezeket előbb vagy utóbb meg tudják oldani. Ő úgy látja, hogy a legtöbb konfliktust náluk a gyereknevelés okozza. Emiatt nagyon fontosnak tartják és időt szentelnek a kettesben töltött időre, amikor töltekezni tudnak és mindent higgadtan át tudnak beszélni.

„Viki is szakmabeli, ismeri, tudja a nehézségeit, ráadásul jól kezel engem is! A gyerekek büszkék lehetnek arra, hogy ilyen anyukájuk van, és én is büszke vagyok rá, hogy ő a feleségem” 

– fejezte be mondandóját a műsorvezető.

Egy nem régen, a Partizán által készített interjút megtekintheted a következő videóban, ahol további részleteket tudhatsz meg róla.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás