promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szandi elárulta a titkot: így tartja magát korát meghazudtoló formában
Borítókép:  YouTube.com/tatárcsilla (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Szeretnétek ti is úgy kinézni 45 évesen, mint Szandi? - Ezt javasolja az énekesnő.​

Mi tagadás, Szandi kirobbanó formában van még 47 évesen is. Az biztos, hogy jó páran megirigylik az alakját, amit leginkább az edzéseknek köszönhet az énekesnő. Elárulta, hogy a rendszer sport olyan fiatalon tartja, hogy 20 évesnek érzi magát még mindig. Persze, a fizikai külső mellé egy ragyogó belső is párosul: Szandi a testmozgásnak tudja be untalanul felszínre törő életkedvét is, ezért mindenki számára javasolja az aktív életformát.

Legutóbb Instagram poszt formájában csodálhattuk meg a valóságot: nem ámítás, Szandi tényleg tele van energiával. A háttérből ítélve otthonában alakított ki egy edzőtermet, ahol különböző nehézségű súlyok is helyet foglaltak. A következő üzenetet címezte nekünk:

„A rendszeres sport nemcsak a testemet, de a lelkemet is feltölti! Egy kiadós edzés után olyan frissnek érzem magam, mintha húszéves lennék. Akinek nincs ideje hét közben edzeni, ajánlom, hogy legalább hétvégente egy-egy órát szakítson a testmozgásra! Ha ez rendszeressé válik, az egy évben már 52x2 óra, vagyis évente 104 óra edzés! Higgyétek el, csodát tesz”

Azt azért meg kell jegyezzük, hogy a koncertezés és a házvezetés is egyfajta mozgásforma! Ezeket mind folyamatosan űzi az énekesnő. A sajátos kis otthoni konditerme pedig segít neki felturbózni a hétköznapi érzéseit és levezetni a feszültségeket! Hisz mindannyian tudjuk: ép testben ép lélek.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás