promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Véget ért Demcsák Zsuzsa rémálma - így sikerült visszaszereznie, amit elloptak tőle
Borítókép:  youtube.com/LifeTV (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Már több nap eltelt azóta, hogy valakik feltörték Demcsák Zsuzsa Facebook oldalát, de szerencsére sikerült visszaszereznie.

Nemrég igazán kellemetlen dolog történt Demcsák Zsuzsával, ugyanis ellopták a több mint 60 ezer követővel rendelkező Facebook oldalát, így se ő, se az adminisztrátora nem tudott hozzáférni. A népszerű műsorvezető több posztot is kirakott ezzel kapcsolatban, és egyre kétségbeesettebbnek tűnt, ami érthető, hiszen nagyon frusztráló lehet ezt átélni – de végre véget ért a rémálom.

Demcsák Zsuzsa hatalmas mosollyal az arcán tudatta a követőivel, hogy a rengeteg stresszelés után végül sikerült visszaszerezni a Facebook oldalát, ráadásul hivatalos úton, ugyanis az adminisztrátora írt a platform üzemeltetőinek, akik igaz, hogy öt nap alatt, de megvizsgálták az ügyet, és arra jutottak, hogy valóban a hírességet illeti a használati jog – szóval mehet minden úgy, ahogy eddig.

A bejelentéskor látni lehetett Demcsák Zsuzsa arcán a megkönnyebbülést és a boldogságot, ez pedig egyáltalán nem meglepő, ugyanis rengetegen félnek attól, hogy valami hasonló dolog történik velük – a műsorvezetőnek pedig ráadásul több tízezer követője van a Facebookján, így nemcsak emberileg, hanem szakmailag, karrier szempontjából is nagy érvágás lett volna, ha illetéktelen kezekben marad az oldala.

Itt lehet megnézni Demcsák Zsuzsa bejelentését:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás