Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Véget ért Demcsák Zsuzsa rémálma - így sikerült visszaszereznie, amit elloptak tőle

Véget ért Demcsák Zsuzsa rémálma - így sikerült visszaszereznie, amit elloptak tőle

Színes

Véget ért Demcsák Zsuzsa rémálma - így sikerült visszaszereznie, amit elloptak tőle

Színes

Baranyecz János 15:34

Már több nap eltelt azóta, hogy valakik feltörték Demcsák Zsuzsa Facebook oldalát, de szerencsére sikerült visszaszereznie.

Nemrég igazán kellemetlen dolog történt Demcsák Zsuzsával, ugyanis ellopták a több mint 60 ezer követővel rendelkező Facebook oldalát, így se ő, se az adminisztrátora nem tudott hozzáférni. A népszerű műsorvezető több posztot is kirakott ezzel kapcsolatban, és egyre kétségbeesettebbnek tűnt, ami érthető, hiszen nagyon frusztráló lehet ezt átélni – de végre véget ért a rémálom.

Demcsák Zsuzsa hatalmas mosollyal az arcán tudatta a követőivel, hogy a rengeteg stresszelés után végül sikerült visszaszerezni a Facebook oldalát, ráadásul hivatalos úton, ugyanis az adminisztrátora írt a platform üzemeltetőinek, akik igaz, hogy öt nap alatt, de megvizsgálták az ügyet, és arra jutottak, hogy valóban a hírességet illeti a használati jog – szóval mehet minden úgy, ahogy eddig.

A bejelentéskor látni lehetett Demcsák Zsuzsa arcán a megkönnyebbülést és a boldogságot, ez pedig egyáltalán nem meglepő, ugyanis rengetegen félnek attól, hogy valami hasonló dolog történik velük – a műsorvezetőnek pedig ráadásul több tízezer követője van a Facebookján, így nemcsak emberileg, hanem szakmailag, karrier szempontjából is nagy érvágás lett volna, ha illetéktelen kezekben marad az oldala.

Itt lehet megnézni Demcsák Zsuzsa bejelentését:

Borítókép: youtube.com/LifeTV (screenshot)