promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Vasvári Vivien végre elárulta, hol faragtatta tökéletesebbre a testét
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

A modell-üzletasszony további plasztikai műtéteket is tervez.

Vasvári Vivient nagyon sokan úgy tartják számon, mint aki egy időre képes volt megzabolázni Szegedi Fecsót. Az üzletember 2018 nyarán vette feleségül a szőke szépséget, ám a házasság mindössze egy évig tartott.

Vivi azonban azóta is rendszeres szereplője a médiának, a Feleségek luxuskivitelben című reality által hozott ismertséget okosan használja ki. A 31 éves modell-üzletasszony 600 ezer követővel rendelkezik az Instagramon, és rendszeresen kommunikál is azon keresztül a rajongóival.

Nemrég a Bors figyelt fel rá, hogy a kétgyermekes anyuka azt is őszintén elárulta egy kérdésre, hogy milyen plasztikai beavatkozásokon esett keresztül. A sebészek jó munkát végeztek, hiszen a végeredmény meglehetősen természetesnek tűnik.

„Nekem a melleim, és az egyik fülem volt műtve. Egyiket sem bántam meg. Ami pedig tökéletes volt, az a szám és a szemem alatt 2* hyaluronsav. Nagyon karikás volt, egy időben nem tudtam aludni hónapokon keresztül, és nagyon idegesített, hogy beesett volt”

– sorolta Vivi. Azt is hozzátette, hogy az orrát is szívesen megigazíttatná, de egyelőre nem tudta összeszedni hozzá a bátorságát. Talán idén azért kés alá fekszik. A fogai ugyanakkor nemcsak gyönyörűek, hanem eredetiek is. A modell nagyon vigyáz rájuk, és valószínűleg szakszerűen tudja ezt megtenni, hiszen korábban egy fogtechnikusi képzést is elvégzett.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás