promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
„Mintha kitéptek volna egy darabot az életemből” - Demcsák Zsuzsa padlóra került, erre kéri az embereket
Borítókép:  youtube.com/LifeTV (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Demcsák Zsuzsa komoly problémával küzd, senki se szeretne a helyében lenni.

Nemrég rettenetes dolog történt Demcsák Zsuzsával, ugyanis valaki feltörte a több mint 60 ezer követővel rendelkező Facebook oldalát, és azóta se tud bejelentkezni. Mindent megpróbált már, hátha vissza tudja szerezni valahogy a hozzáférését, de eddig nem járt sikerrel, és úgy tűnik, hogy minden egyes nap egyre szomorúbb emiatt – bár nemrég kirakott egy posztot az Instagram oldalára, ami alapján még van benne remény.

„Már csak a hivatalos facebook-oldalammal kapcsolatos jó hírekre várok… tudjátok, egy pár napja ellopták. Leírhatatlanul rossz érzés, mintha kitéptek volna egy darabot az életemből, de bizakodó vagyok! Addig is kövessetek itt az instán”

– írta Demcsák Zsuzsa a közösségi oldalán.

Azt biztos, hogy elképesztően frusztráló és dühítő lehet a műsorvezető számára, hogy illetéktelen kezekbe került a Facebook oldala, főleg úgy, hogy ilyen sok rajongója követte őt azon a platformon – viszont hiába került bizonyos szinten padlóra emiatt, az Instagram oldala még ott van neki, hogy kommunikáljon az emberekkel, így mindenképp érdemes őt ott követni, amíg meg nem oldódik a Facebookos problémája.

Itt lehet megnézni Demcsák Zsuzsa a körülmények ellenére is mosolygós bejegyzését:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás