Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Kiderült Puzsér Róbert titka? Elképesztő dolgot mondott róla Puskás Peti, vajon tényleg igaz?

Kiderült Puzsér Róbert titka? Elképesztő dolgot mondott róla Puskás Peti, vajon tényleg igaz?

Színes

Kiderült Puzsér Róbert titka? Elképesztő dolgot mondott róla Puskás Peti, vajon tényleg igaz?

Színes

Baranyecz János 11:11

Puskás Peti mindenkit meglepett, mikor elmondta, hogy valójában milyen szálak fűzik őt Puzsér Róberthez.

A Megasztár egykori zsűritagja, Bakács Tibor pár hete lesújtó kritikát fogalmazott meg Puskás Petivel (vagyis: Puskás-Dallos Petivel) kapcsolatban, aminek hatására rengetegen megvédték az énekest – de az ország legkeményebb véleményvezére, Puzsér Róbert nem az ő oldalukon állt, ugyanis már több írásával is a földbe tiporta az X-Faktor mentorát, és olyan durva dolgokat fogalmazott meg róla, hogy az egyszerűen hihetetlen.

Puskás-Dallos Peti többször is reagált már Puzsér Róbert kőkemény kritikájára, és most Rónai Egon Húzós című podcastjében is előkerült a téma, ahol a The Biebers frontembere elárulta, miért is vette annyira a szívére a kritikus véleményét:

„Csak azért bántott meg, mert a szüleimet nagyon bántotta. Mondjuk melyik szülőt nem bántaná, mikor a gyerekéről így nyilatkoznak. Az, ami úgy szíven ütött, és ezért is válaszoltam rá. Mert az, hogy Puzsér Róbert ilyeneket ír... hát, valószínűleg napi 4-5 ilyen cikket ír, és 1-1 betalál. Ez az, ami miatt érdekessé válik az ő jelenléte”.

Ezek után Puskás-Dallos Peti olyat mondott, ami mindenkit meglepett, hiszen állítása szerint családi vonatozás van közte és Puzsér Róbert között, így könnyen lehet, hogy a konfliktusuk jóval mélyebbre nyúlik, mint gondoltuk:

„Pedig egyébként ismerősök vagyunk, még családi vonatkozás is van kettőnk között”.

Itt lehet megnézni a teljes interjút:

Borítókép: youtube.com/Puzsér Róbert (screenshot)