promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kiderült Puzsér Róbert titka? Elképesztő dolgot mondott róla Puskás Peti, vajon tényleg igaz?
Borítókép:  youtube.com/Puzsér Róbert (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Puskás Peti mindenkit meglepett, mikor elmondta, hogy valójában milyen szálak fűzik őt Puzsér Róberthez.

A Megasztár egykori zsűritagja, Bakács Tibor pár hete lesújtó kritikát fogalmazott meg Puskás Petivel (vagyis: Puskás-Dallos Petivel) kapcsolatban, aminek hatására rengetegen megvédték az énekest – de az ország legkeményebb véleményvezére, Puzsér Róbert nem az ő oldalukon állt, ugyanis már több írásával is a földbe tiporta az X-Faktor mentorát, és olyan durva dolgokat fogalmazott meg róla, hogy az egyszerűen hihetetlen.

Puskás-Dallos Peti többször is reagált már Puzsér Róbert kőkemény kritikájára, és most Rónai Egon Húzós című podcastjében is előkerült a téma, ahol a The Biebers frontembere elárulta, miért is vette annyira a szívére a kritikus véleményét:

„Csak azért bántott meg, mert a szüleimet nagyon bántotta. Mondjuk melyik szülőt nem bántaná, mikor a gyerekéről így nyilatkoznak. Az, ami úgy szíven ütött, és ezért is válaszoltam rá. Mert az, hogy Puzsér Róbert ilyeneket ír... hát, valószínűleg napi 4-5 ilyen cikket ír, és 1-1 betalál. Ez az, ami miatt érdekessé válik az ő jelenléte”.

Ezek után Puskás-Dallos Peti olyat mondott, ami mindenkit meglepett, hiszen állítása szerint családi vonatozás van közte és Puzsér Róbert között, így könnyen lehet, hogy a konfliktusuk jóval mélyebbre nyúlik, mint gondoltuk:

„Pedig egyébként ismerősök vagyunk, még családi vonatkozás is van kettőnk között”.

Itt lehet megnézni a teljes interjút:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás