promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szívszorító titkok derültek ki Csollány Szilveszterről – közben a családja fontos bejelentést tett
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Csollány Szilveszter rengeteg mindent akart még megmutatni magából, de ezt sajnos már nem láthatjuk.

Csollány Szilveszter még tavaly került kórházba koronavírussal. Sokáig küzdöttek az életéért az orvosok, de sajnos már nem tudták megmenteni. Az olimpiai, világ- és Európa-bajnok tornász január 24-én hétfőn hunyt el.

A sportoló kiváló férj és nagyon jó édesapa is volt. A felesége és a lányai teljesen összetörtek, és nagyon nehezen tudják feldolgozni a tragédiát.

Csollány Szilveszter családja nem olyan rég bejelentette, hogy a legendás sportolót a szülővárosában, Sopronban fogják eltemetni. Péntek este 19:00-kor közös gyertyagyújtást is tartanak a hűség városában. Ide kattintva erről több információt is megtudhattok.

A sportolónak nagy tervei voltak, és mindenképpen vissza akart térni a képernyőre, például a most zajló Exatlon Hungary All Star című műsorban is feltűnt volna.

„Imádta az Exatlont, több új barátot is adott neki a műsor, a korábbi csapattársai nagy részével azóta is összejárt. Így nagyon örült, amikor megkeresték, majd folyamatosan zajlottak is az egyeztetések a részletekről, de végül máshogy alakult, Szilas beteg lett és kórházba került”

- nyilatkozta a Blikknek az elhunyt tornász egyik ismerőse.

Nem ez lett volna az egyetlen TV2-s műsor, ahol megmutatta volna magát, mivel nagy vágya volt, hogy szerepelhessen a Dancing with the Stars-ban. Érezte magában az erőt, szóval egy maratont is le akart volna futni.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás