Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Az Agymenők sztárja még mindig gyászol – nehéz neki feldolgozni ezt a tragédiát

Az Agymenők sztárja még mindig gyászol – nehéz neki feldolgozni ezt a tragédiát

Színes

Az Agymenők sztárja még mindig gyászol – nehéz neki feldolgozni ezt a tragédiát

Színes

BTP 12:52

Kaley Cuoco olyan társat veszített el, aki máig pótolhatatlan.

Először is rögtön szögezzük le, hogy az Agymenők sztárja nem azért gyászol, mert válik a férjétől. Kaley Cuoco és Karl Cook még tavaly szeptemberben közös közleményben jelentették be, hogy elválnak, mivel ellentétes utakon akarnak továbbhaladni az életben, így abszolút nincs meg az összhang köztük.

Az Agymenők Pennyje nem igazán vacakolt, és már a közlemény kiadásának napján beadta a válópert. Az, hogy milyen volt a végén a viszony köztük, az valószínűleg örök titok marad, ráadásul végig úgy tűnt, hogy minden rendben van.

Cuoco és milliárdos Scott Cook fia három évig voltak együtt. Elvileg hamarosan a válás végére érnek, amiben Kim Kardashian válóperes ügyvédjét, Laura Wassert kérték fel, hogy a házaspár igazságosan fel tudja osztani a vagyont, és ne gördüljön közben semmi akadály eléjük.

Az egykori házaspár továbbra is szereti valamint tiszteli egymást, így mindenben békés megoldásra törekszenek.

Közben Kaley Cuoco egy szívszorító képet osztott meg Instagramon. Úgy néz ki neki egy igazi szerelme volt egész életében, és az a kutyája, Norman, aki tavaly hunyt el.

„Norman, nem hiszem el, hogy már egy éve, hogy elmentél. Örökké hiányozni fogsz. >>A kutya az egyetlen lény ezen a bolygón, aki jobban szeret téged, mint önmagát<<”

- írta a poszthoz a színésznő.

Kaley Cuoco vissza tudott térni, mivel most az HBO-s sorozatban, A légikísérőben játszik főszerepet, amiért Emmy-díjra is jelölték.

Borítókép: Profimedia