Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Pornóban utazik VV Merci, a Való Világ egykori villalakója? - fotók

Pornóban utazik VV Merci, a Való Világ egykori villalakója? - fotók

Színes

Pornóban utazik VV Merci, a Való Világ egykori villalakója? - fotók

Színes

Promotions 15:53

A Life.hu közölt képeket a villalakó feltételezett jelenlétéről egy oldalról.

Az RTL Klubon immár 2002 óta futó valóságshow-nak, a Való Világnak a tizedik, jubileumi szériája 2020 novemberében kezdődött, az új villalakók teljesen másfajta nézőpontot és attitűdöt képviseltek, mint a korábbi a szériák szereplői. A 10. évad tele volt túlfűtött jelenetekkel, ezekből pedig a Promotions-ön is tettünk közzé pikáns videókat, sőt, még a válogatások válogatásait is elkészítettük a műsor után.

A szériát amúgy VV Vivi nyerte meg végül, a finálét február 25-én tartották meg. A második helyen VV Robi végzett, míg a képzeletbeli dobogó harmadik fokára VV Merci léphetett fel.

Talán VV Merci és VV Moh kapcsolatával foglalkoztak az online térben, illetve a műsorban is a legtöbbet az emberek, ez a kapcsolat érdekelte a legjobban a nézőket. VV Moh, akit sokáig az egyik legnagyobb favoritnak tartott mindenki, végül VV Vivivel szemben maradt alul, így nem került be a fináléba.

A játéknak ugyan vége lett, de a reality után is kaptunk azért híreket a játékosokról. VV Merci például zenei karrierbe kezdett, Cedes néven meg is jelent egy száma, amely a "Tedd be!" névre hallgat.

VV Merciről régóta nem jöttek már új hírek, most a Life.hu azonban pikáns fotókat közölt a Chaturbate nevű oldalról, a cikkben azt írják, hogy a képeken VV Merci szerepelhet.

A képernyőfotókat, amelyek nagyon a +18-as kategóriába tartoznak IDE kattintva tudjátok megnézni.

Borítókép: RTL klub/screenshot

Legolvasottabb hírek

Legújabb galéria