Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Sáfrány Emese a szexi testével ösztönöz mindenkit – fotó

Sáfrány Emese a szexi testével ösztönöz mindenkit – fotó

Színes

Sáfrány Emese a szexi testével ösztönöz mindenkit – fotó

Színes

BTP 18:27

Ha neki sikerült a fogyás hét hónappal a szülés után, akkor bárkinek összejöhet, csak kell egy kis elszántság.

Sáfrány Emese és Hornyák Ádám közös gyermeke tavaly nyáron született meg. Sajnos a páros még nem tudott beköltözni az új házba, amikor Nolen megérkezett, szóval még az is okozott egy kis stresszt, de végül minden a helyére került.

A modell valószínűleg már hozzá szokott ahhoz is, hogy nem tud annyit aludni, mint amennyit szeretne, mert anno azt nagyon előre sorolta, amikor az anyaság nehézségeiről beszélt.

Emesének nem volt szülés utáni depressziója, sőt, rögtön belevágott abba, hogy visszaszerezze a régi alakját, persze nem erőlködve. A modell azoknak a táborát erősíti, akik hamar meg tudtak szabadulni a plusz kilóktól a szülés után. Az új fotóján láthatjátok is, hogy mennyire bombaformában van.

„Egyensúlyban lenni a testünkkel és a lelkünkkel nagyon fontos. A test, a lélek és a szellem adja az egészséget, a boldogságot és a békét az életedben. Bármelyik hiányzik, vagy bárhol felborul a balance, akkor egy idő után elkezdjük rosszul érezni magunkat a bőrünkben. Szánjunk elég időt Önmagunkra”

- írta a képhez a boldog anyuka.

Sokan nem tudják róla, de Emese légtornász is - anno ezüstérmes lett Rigában a légtornász-világbajnokságon. Ennek sem fordított még hátat, és otthon sokat szokott gyakorolgatni.

Borítókép: TV2 Play

Legolvasottabb hírek

Legújabb galéria