promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kirúgták a férfit a szabadsága alatt, úgy „állt bosszút”, ahogy mindenki elképzeli a tökéletes visszavágást
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Egyszerűen zseniális az, ami történt.

Egy férfi nyaralást tervezett, ezért a munkahelyén a csapatának szépen elmondott mindent gondosan, hogy a szabadsága alatt semmiféle fennakadás ne történjen, pechére annyira tökéletesen készített elő mindent, hogy a dolgok nagyon zökkenőmentesen mentek a munkahelyen.

Az elkövetkező hétben olyan jól mentek a dolgok a munkahelyen, hogy ez feltűnt a főnöknek is. De ahelyett, hogy a férfi dícséretet kapott volna, a főnökség még a szabadsága alatt kirúgta, hiszen látták, hogy minden jól megy.

Ám a visszavágás még jobbra sikeredett, a férfi nem esett kétségbe, hanem azonnal egy új vállalkozást alapított, méghozzá olyat, amely webfejlesztéssel foglalkozik. A volt munkahelyén pedig, miután a férfit kirúgták, már nem mentek olyan zökkenőmentesen a folyamatok. És ez is rögtön szemetszúrt mindenkienk.

A férfi később telefonhívást kapott régi főnökétől, amelyben a főnök a segítségét kérte, hogy segítsen a cégnek újra visszatalálni a jó útra, mivel már nem mennek úgy a dolgok. A korábban elbocsátott férfi elvállalta a feladatot,

de a korábbi fizetése duplájáért, tanácsadóként vállalt feladatot régi cégénél.

(via Femcafé)

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás