promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kulcsár Edina végre tiszta vizet öntött a pohárba: „Nem három nap alatt történt”
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Mindenkit megdöbbentett, mikor napokkal a válása bejelentése után kiderült, hogy Kulcsár Edinának máris új pasija van.

Hatalmas port kavart, mikor Kulcsár Edina és Csuti január 14-én bejelentették, hogy hiába próbálkoztak egy éven keresztül megmenteni a házasságukat, sajnos nem jártak sikerrel, és végül a válás mellett döntöttek. Mindössze három nap kellett ahhoz, hogy tovább bonyolódjanak az események, hiszen kiderült, hogy Kulcsár Edina összejött a híres magyar rapperrel, G.w.M-mel – ez pedig rengeteg emberből csalódást váltott ki, ugyanis sokan túl korainak tartják, hogy a híresség máris más karjai között találta meg a boldogságot.

Azt sejteni lehetett, hogy Kulcsár Edina és G.w.M románca nem egyik napról a másikra történt, azaz nem a válás bejelentése után találtak egymásra, de nagy felháborodást keltett, hogy állítólag titokban már hetek óta együtt vannak, és ezt több forrás is „megerősítette” – bár olyan, eddig alaptalannak tűnő pletykák is elkezdtek terjedni az interneten, hogy az egész csak egy színjáték.

Kulcsár Edina most tiszta vizet öntött a pohárba, és elmondta, hogy a házassága Csutival már jó ideje zátonyra futott, és nem akarta, hogy ilyen hamar kiderüljön a kapcsolata G.w.M-mel, de a média közbeszólt:

„Csutival hosszú ideig próbálkoztunk, de be kellett látnunk, hogy nem működik. Nem három nap alatt történt. De nem is akartam ennyire hamar megosztani, csak a Blikk megtudta”.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás