promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szabó Zsófi félmeztelenül szexizett, Rubint Réka combján pedig ijesztő dolgot fedeztek fel
Borítókép:  RTL Klub
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Ezek voltak olvasóink kedvenc cikkei a héten!

Hírösszefoglalónkból kiderül, hogy ezen a héten Szabó Zsófi félmeztelen tűnődése, a Rubint Réka bal combján látható, hosszúkás „valami”, Schobert Lara villantásai, és hazánk legrövidebb nevű települése(i) érdekelték leginkább olvasóinkat, akik elsirattak egy kiváló komikust is.

Pedig jól indult január második hete, hiszen Szabó Zsófi félmeztelenül szexizett az ablakban, és erről szerencsére fotó is készült:

Ijesztő dolgot fedeztek fel Rubint Réka bal combján, de a fitneszkirálynő egyelőre nem kommentálta az olvasói észrevételeket. Sportsérülés vagy valami ártalmatlanabb dolog? Döntse el ki-ki maga:

Rengetegen nem tudták eddig, melyik Magyarország legrövidebb nevű települése. Annyit előre elárulhatunk, hogy az ábécé mindössze két betűjéről van szó – őrület!

Szomorú hír is jutott a hétre, elhunyt Adam Sandler egyik legjobb barátja. Aki nézte a Bír-lak című sorozatot, vele együtt siratja a komikus Bob Sagetet:

Még szerencse, hogy túl vagyunk a Mihály-napi libalakomákon, mert így talán kevesebb embert érint a Nébih rémisztő figyelmeztetése. Mérgező libazsírt találtak több áruházláncban is, ha tehát éppen a kenyeret keni, akkor nézzen utána a következőknek:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás