Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Britney Spears testvére végre kitálal? Hatalmas botrány van készülőben!

Britney Spears testvére végre kitálal? Hatalmas botrány van készülőben!

Színes

Britney Spears testvére végre kitálal? Hatalmas botrány van készülőben!

Színes

D. Szilvi 22:22

Britney Spears jelenleg nagyon boldog, mivel megszabadult végre az apja, Jamie Spears gyámságától. Bár a jókedve nem lehet felhőtlen, hiszen a húgával nem jönnek ki a legjobban az utóbbi időben.

Britney Spears azóta haragszik Jamie Lynn Spearsre, mióta az ő sikerét meglovagolva próbál magának is hírnevet szerezni, például a dalainak a remixét adja elő.

„Nem tetszik az sem, hogy a húgom fellép egy díjátadón, és előadja az ÉN DALOM remixét!!! A »nagy támogatóim« mélyen megbántottak!!! Ez a felügyeleti jog megölte az álmaimat... Már csak a remény maradt számomra, az egyetlen, amit nehéz megölni ezen a világon…”

– írta egy korábbi posztjában Britney.

Jamie Lynn Spears most pedig egy könyvet dob piacra az emlékirataival, Things I Should Have Said (Dolgok, amiket el kellett volna mondanom) címmel.

 „Szeretem a nővérem. Én mindig is csak szerettem és támogattam őt, és azt tettem, ami jó neki, és ezt ő tudja. Szóval nem tudom, miért vagyunk most ebben a helyzetben”

– mondta, miközben a könnyeit törölgette a Good Morning America című műsorban Juju Changgel beszélgetve.

A könyv egy hét múlva jelenik meg, amiben valószínűleg elmeséli a saját verzióját Britney és az apjuk sokáig húzódó peréről, valamint a kapcsolatát a családjával. Állítólag az anyaságára, és a munkasságára is kitér.

Britney Spears bírósági eljárása során többször is felszólalt családja, köztük Jamie Lynn ellen is. Amikor vallomást tett, azt mondta a bírónak, hogy úgy véli, családtagjait börtönbe kellene zárni a „gyámsága miatti visszaélésekért”, amiket elmondása szerint elviselt az évek során. A popsztár már nem is követi a húgát az Instagramon.

Jamie Lynn korábban arról posztolt, hogy mennyire büszke a nővérére, amiért hallatja a hangját, de a rajongók megkérdőjelezték ezt, hiszen Britney többször is kritizálta őt.

Forrás: Variety

Borítókép: Profimedia