promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Britney Spears testvére végre kitálal? Hatalmas botrány van készülőben!
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Britney Spears jelenleg nagyon boldog, mivel megszabadult végre az apja, Jamie Spears gyámságától. Bár a jókedve nem lehet felhőtlen, hiszen a húgával nem jönnek ki a legjobban az utóbbi időben.

Britney Spears azóta haragszik Jamie Lynn Spearsre, mióta az ő sikerét meglovagolva próbál magának is hírnevet szerezni, például a dalainak a remixét adja elő.

„Nem tetszik az sem, hogy a húgom fellép egy díjátadón, és előadja az ÉN DALOM remixét!!! A »nagy támogatóim« mélyen megbántottak!!! Ez a felügyeleti jog megölte az álmaimat... Már csak a remény maradt számomra, az egyetlen, amit nehéz megölni ezen a világon…”

– írta egy korábbi posztjában Britney.

Jamie Lynn Spears most pedig egy könyvet dob piacra az emlékirataival, Things I Should Have Said (Dolgok, amiket el kellett volna mondanom) címmel.

 „Szeretem a nővérem. Én mindig is csak szerettem és támogattam őt, és azt tettem, ami jó neki, és ezt ő tudja. Szóval nem tudom, miért vagyunk most ebben a helyzetben”

– mondta, miközben a könnyeit törölgette a Good Morning America című műsorban Juju Changgel beszélgetve.

A könyv egy hét múlva jelenik meg, amiben valószínűleg elmeséli a saját verzióját Britney és az apjuk sokáig húzódó peréről, valamint a kapcsolatát a családjával. Állítólag az anyaságára, és a munkasságára is kitér.

Britney Spears bírósági eljárása során többször is felszólalt családja, köztük Jamie Lynn ellen is. Amikor vallomást tett, azt mondta a bírónak, hogy úgy véli, családtagjait börtönbe kellene zárni a „gyámsága miatti visszaélésekért”, amiket elmondása szerint elviselt az évek során. A popsztár már nem is követi a húgát az Instagramon.

Jamie Lynn korábban arról posztolt, hogy mennyire büszke a nővérére, amiért hallatja a hangját, de a rajongók megkérdőjelezték ezt, hiszen Britney többször is kritizálta őt.

Forrás: Variety

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás