promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A híres magyar rapper megváltoztatta a nevét - azt is elárulta, hogy miért
Borítókép:  YouTube.com/youngg26 (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Young G sokat változott az idő elteltével, ezért úgy érezte, hogy ezt a nevének lecserélésével is megmutatja.

Rácz Béla, eddig ismert rapper nevén Young G a pár napja megjelent videóklipjét már más névvel osztotta meg. A rajongók is kiszemelték ezt a változást, így a zenész elárulta, hogy miért döntött a váltás mellett.

A híresség először a televízióban tűnt fel a Való Világban, ahol még VV Béciként ismerhettük meg. Később a rapper világban Young G-ként kezdett el tevékenykedni.

Most azonban az „Édesanyám” című dalát egyszerűen Béci néven adta ki. 

A rappert már régóta foglalkoztatta a névváltoztatás és az utóbbi időben már nehezen esett a szájára a Young G. Most már szívesebben mutatkozik be Béciként, az pedig csak ráadás, hogy többször is rosszul konferálták fel előadásokkor, ami kellemetlenül érintette. Persze nem csak emiatt gondolkozott el a névváltáson.

„Mégiscsak 36 éves vagyok már, kinőttem ezt a nevet. Az új dallal, az Édesanyámmal egy komolyabb oldalam mutattam meg, nem reppelhetek már tiniknek. Persze, ez nem azt jelenti, hogy ezentúl a pelenkázásról szólnak majd a dalok”

- fejtette ki bővebben gondolatát a zenész.

A jövőben tehát meg kell barátkoznunk azzal, hogy Rácz Béla mostantól mindenkinek csak Béci - még a művészvilágban is. Young G nincs többé. 

A rapper új videóklipje itt tekinthető meg:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás