promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Lebuktak: forgatás alatt jött össze az Exatlon Hungary két versenyzője
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Pap Dorci az Exatlon Hungary All Star forgatása közben szedte fel új pasiját.

Pap Dorci korábban az Exatlon Hungary egyik stábtagjával, Yilmazzal jött össze, azonban a fiatalok románca pár hónap után véget ért. Dorci most visszatért az All Star-évadban, és máris elcsavarta egy másik fiatalember fejét, mégpedig a Bajnokok közül.

Bár az exatlonisták nem akarták még nagy dobra verni, hogy van köztük valami, a pénteki párbaj lebuktatta őket. Esztergályos Patrik távozott a versenyből, akinek kiesése miatt Dorci teljesen összetört. Nemcsak hogy megkönnyezte a Bajnok-fiú távozását, de a TV2-től kikerült fotók is egyértelmű bizonyítékként szolgálnak, hogy a két versenyző között nem csak barátság alakult ki a forgatás alatt.

„Nehéz, mert el sem tudtunk köszönni. Ez volt a legrosszabb, hogy végig éreztem, hogy nem ő jön vissza. Bíztam benne, hogy nem lesznek jók a megérzéseim, de sajnos így lett. Köztünk szorosabb kapcsolat van, mint bárki mással. Már otthon, a műsor előtt kialakult ez köztünk, és sokkal jobban el is mélyült, mint vártuk. Úgy jöttünk, ki hogy nem szeretnénk nagy dobra verni, viszont ez kibukott...”

- mondta Dorci.

Patrik elmesélte, hogy Kihívó-lánnyal már a kiutazás előtt, az Exatlon promo forgatásán találkoztak, majd elkezdtek beszélgetni, és Dominikán folyamatosan csak mélyült a kapcsolatuk.

„Ez egy elég friss történet, a kiutazás előtt három héttel kezdődött. Itt ugye nem találkoztunk, csak láttuk egymást Dominikán. Én várom haza, mondhatnám, hogy minél hamarabb, de szeretném, hogy élvezze a játékot, nagyon ügyes, szurkolok neki itthonról. A jövőnket illetően nem lenne bölcs most hatalmas jövőképet festeni, de ahogy ez a kapcsolat elindult, én nagyon pozitív és bizakodó vagyok a jövőre nézve”

Miután kiesett, Patrik a kamerákon keresztül üzent Dorcinak, ami felér egy szerelmi vallomással.

„Ez sajnos most nem úgy alakult, ahogy mi azt elterveztük. Mindent, amit mondtál felejtsd el, neked ebben a versenyben itt van a helyed. Ha ezt elhiszed fejben, akkor biztos, hogy te lehetsz az egyik legjobb női versenyző. Ez egyszer már megtörtént a második évadban. Most ha egy kicsit jobban odakoncentrálsz, akkor te lehetsz a női bajnok, de abban is biztos vagyok, hogy ezt a Bajnok lányok nem fogják könnyen adni. Én szurkolok neked otthonról, várlak haza, és nagyon sok csókot küldök”

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás