Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Lebuktak: forgatás alatt jött össze az Exatlon Hungary két versenyzője

Lebuktak: forgatás alatt jött össze az Exatlon Hungary két versenyzője

Színes

Lebuktak: forgatás alatt jött össze az Exatlon Hungary két versenyzője

Színes

Helmeczi Benjamin 16:56

Pap Dorci az Exatlon Hungary All Star forgatása közben szedte fel új pasiját.

Pap Dorci korábban az Exatlon Hungary egyik stábtagjával, Yilmazzal jött össze, azonban a fiatalok románca pár hónap után véget ért. Dorci most visszatért az All Star-évadban, és máris elcsavarta egy másik fiatalember fejét, mégpedig a Bajnokok közül.

Bár az exatlonisták nem akarták még nagy dobra verni, hogy van köztük valami, a pénteki párbaj lebuktatta őket. Esztergályos Patrik távozott a versenyből, akinek kiesése miatt Dorci teljesen összetört. Nemcsak hogy megkönnyezte a Bajnok-fiú távozását, de a TV2-től kikerült fotók is egyértelmű bizonyítékként szolgálnak, hogy a két versenyző között nem csak barátság alakult ki a forgatás alatt.

„Nehéz, mert el sem tudtunk köszönni. Ez volt a legrosszabb, hogy végig éreztem, hogy nem ő jön vissza. Bíztam benne, hogy nem lesznek jók a megérzéseim, de sajnos így lett. Köztünk szorosabb kapcsolat van, mint bárki mással. Már otthon, a műsor előtt kialakult ez köztünk, és sokkal jobban el is mélyült, mint vártuk. Úgy jöttünk, ki hogy nem szeretnénk nagy dobra verni, viszont ez kibukott...”

- mondta Dorci.

Patrik elmesélte, hogy Kihívó-lánnyal már a kiutazás előtt, az Exatlon promo forgatásán találkoztak, majd elkezdtek beszélgetni, és Dominikán folyamatosan csak mélyült a kapcsolatuk.

„Ez egy elég friss történet, a kiutazás előtt három héttel kezdődött. Itt ugye nem találkoztunk, csak láttuk egymást Dominikán. Én várom haza, mondhatnám, hogy minél hamarabb, de szeretném, hogy élvezze a játékot, nagyon ügyes, szurkolok neki itthonról. A jövőnket illetően nem lenne bölcs most hatalmas jövőképet festeni, de ahogy ez a kapcsolat elindult, én nagyon pozitív és bizakodó vagyok a jövőre nézve”

Miután kiesett, Patrik a kamerákon keresztül üzent Dorcinak, ami felér egy szerelmi vallomással.

„Ez sajnos most nem úgy alakult, ahogy mi azt elterveztük. Mindent, amit mondtál felejtsd el, neked ebben a versenyben itt van a helyed. Ha ezt elhiszed fejben, akkor biztos, hogy te lehetsz az egyik legjobb női versenyző. Ez egyszer már megtörtént a második évadban. Most ha egy kicsit jobban odakoncentrálsz, akkor te lehetsz a női bajnok, de abban is biztos vagyok, hogy ezt a Bajnok lányok nem fogják könnyen adni. Én szurkolok neked otthonról, várlak haza, és nagyon sok csókot küldök”

Borítókép: TV2 Play