Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Gal Gadot meglepő dolgot árult el a szülésről

Gal Gadot meglepő dolgot árult el a szülésről

Színes

Gal Gadot meglepő dolgot árult el a szülésről

Színes

D. Szilvi 08:38

Három gyereke után Gal Gadot még hetente bevállalna egy-egy szülést, annyira fontos neki az élmény.

Kicsit meredek kijelentést tett Gal Gadot. Nem is látszik rajta, hogy már három gyereke van, ráadásul még mindig rengeteg az energiája is, ugyanis annyiszor szülne még, ahányszor csak lehetne.

„Imádok szülni. Ha tehetném, hetente egyszer végigcsinálnám. Az igazat megvallva mindig kaptam epidurált, szóval nem olyan fájdalmas. Abban a pillanatban, amikor úgy érzed, hogy életet teremtesz, az hihetetlen"

- mesélte az InStyle-nak a színésznő.

Azt azért hozzátette, hogy a terhesség időszakát már nem élvezi annyira, az számára is sok nehézséget okoz. 

„[A terhesség alatt] beteg vagyok és migrénem van. Nem vagyok elememben. Fiatalon kezdtem. 25 éves voltam, amikor terhes lettem Almával. Mindig is fiatal anya akartam lenni. Isten áldja az anyákat, de ez nagyon sok munka.”

Férjével, Yaron Varsanoval három kislányt nevelnek, Almát (10), Mayát (4) és Daniellát (6 hónap). Párjával 10 év van köztük, de szinte összenőttek. A 46 éves ingatlanfejlesztőt még 20 évesen ismerte meg, és azóta is töretlen a kapcsolatuk. Yaron elismerően nyilatkozott kedveséről, szerinte tökéletes anya, és nagyon ügyesen zsonglőrködik a családjával és a munkával eltöltött idővel. Kiegyensúlyozott, boldog családi életet élnek a lányokkal, bár Maya nagyon jó alvó, Alma a mai napig besurran az ágyukba, hogy a szüleivel aludhasson, akik ezt egyáltalán nem bánják. 

Borítókép: Profimedia