Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Demcsák Zsuzsa bevállalta: megmutatta magát filterek és szépítő effektek nélkül - képek

Demcsák Zsuzsa bevállalta: megmutatta magát filterek és szépítő effektek nélkül - képek

Színes

Demcsák Zsuzsa bevállalta: megmutatta magát filterek és szépítő effektek nélkül - képek

Színes

Promotions 14:14

Mindenkinek leesett az álla Demcsák Zsuzsa képeitől, amiknél egyáltalán nem használt szépítő applikációkat.

Sokan tartják Demcsák Zsuzsát Magyarország egyik legszebb műsorvezetőjének, hiszen általában beragyogja a képernyőt a szépségével és vonzerejével. A TV2-n futó Farm VIP-ben is az ujja köré csavarta a közönséget, a Dancing with the Starsos fellépéseiről nem is beszélve – nem csoda, hogy ennyien odavannak érte.

Demcsák Zsuzsa nemrég rendesen meglepte a követőit egy igazán különleges poszttal, amivel bebizonyította, hogy neki nincs szüksége különböző filterekre és applikációkra ahhoz, hogy gyönyörű legyen – és azt is elárulta, hogy miért.

„Se filter, se photoshop nincs egyik képen sem, csak az elsőn jobb a megvilágítás és több az önbizalmam…Ezt pedig nem kis részben annak köszönhetem, hogy kikértem és elfogadtam Dr. Krasznai Zsolt tanácsát. Zsolt a sokadik plasztikai sebész volt, akivel konzultáltam, mit tehetnék a karikáim ellen és persze, mit lehet tenni a gravitáció ellen. Évek óta szemezgettem mindenféle beavatkozásokkal, próbáltam figyelmen kívül hagyni azt a plasztikai nyomást, ami a televíziós műsorvezetőkre, szereplőkre nehezül, de aztán döntöttem. Semmi látványos változást nem akartam, csak az őszinte csodálkozást a felett, hogy milyen kipihentnek tűnök. Pontosan ez történt! Hyaluronsavas feltöltést kaptam, de semmi botoxot, még csak meg sem kísérelt rábeszélni. miért írom mindezt le? Mert rengetegen írtatok, gratuláltatok, amit köszönök! De ez a nem elhanyagolható tényező is benne van a vizuális összképben. És persze azért, mert szerintem hozzám hasonlóan sokan gondolkodtok ti is azon, mit tehettek a külsőtökért, ami változik az évekkel, viszont se sporttal, se étkezéssel nem lehet visszahozni. Nem is kell 20 évesnek kinézni, de lehet 40 felett is ragyogni. Nézzetek utána, menjetek el konzultációra és döntsetek szabadon a saját arcotokról, ami lehetőleg maradjon meg és ne egy hamis, insta-ideát tükrözzön vissza”

– írta Demcsák Zsuzsa.

A rajongók már korábban is látták a természetesnek ható pozitív változást a műsorvezető arcán, most pedig kiderült, hogy minek köszönhető ez. Úgy látszik, hogy Demcsák Zsuzsának teljes mértékben bevált ez a szépészeti „beavatkozás”, hiszen elképesztően néz ki.

Itt lehet megnézni Demcsák Zsuzsa posztját:

Borítókép: youtube.com/LifeTV (screenshot)

Legolvasottabb hírek

Legújabb galéria