promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Zámbó Jimmy még 21 évvel a halála után is segít egy beteg kisfiún?
Borítókép:  youtube.com/Molnár Balázs TV (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Zámbó Krisztián úgy döntött, hogy nemes cél érdekében bocsátja árverésre a Király egykori ereklyéjét.

Zámbó Jimmy 2001. január 2-án hunyt el tragikusan, több mint 21 éve egy balesetben, ami a Csepelen található házában történt. Azóta a személyes tárgyai a családjához kerültek, amelyek közül most egy mikrofon sorsáról döntött Zámbó Krisztián, ugyanis

a Király fia árverezésre bocsátja azt, hogy segíthessen egy beteg fiún. 

Zámbó Krisztián még tavaly év végén az RTL Klub Reggeli című műsorának egyik adásában mutatta meg a mikrofont és arról is beszámolt, hogy hova kerülne a befolyt összeg:

„Ez a mikrofon az édesapámé volt, de én is ezt használom, amióta ő elment. Tőle maradt meg nekem, viszont van egy kisfiú, Arany Áronka, aki SMA-betegségben szenved, és nagyon szereti a focit. Neki gyűjtünk, a családjának, hogy egy autót tudjanak venni, amivel Szegedről Budapestre tud utazni.”

Az SMA egy gerinc eredetű izomsorvadás, amely igen ritka, genetikai eredetű és lassan építi le a szervezetet, ráadásul sajnos gyakran halálos. Idővel a beteg a járó-, táplálkozási-, majd légzési képességét is elveszti. Körülbelül minden tízezredik ember szenved ettől a betegségtől.

Zámbó Krisztiánt párja is elkísérte a műsorba, ahol a jótékonysági akció mellett az esküvői terveikről és a családbővítésről is beszélgettek:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás