promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Tóth Andi lebukott Andrei Mangrával, Hódi Pamela kiakadt Berki Mazsira – ez történt 2021 novemberében
Borítókép:  TV2 Play
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Toplistás visszatekintő című rovatunk tizenegyedik részében azt mutatjuk meg, melyik 10 cikk volt a legolvasottabb 2021 novemberében.

1. Novemberben előkerült egy amatőr felvétel, amin úgy tűnik, mintha Tóth Andi csókolózna Andrei Mangrával. Sokaknak ez volt a megdönthetetlen bizonyíték a szerelmükre.

2. Hatalmas baki történt a Dancing with the Stars egyik élő műsorában. Kamarás Iván nem vette észre, hogy valami nem stimmel neki odalent, és úgy táncolta végig a produkciójukat.

3. Sebestyén Balázs alaposan kihúzta a gyufát a Nyerő páros nézőinél, ugyanis az egyik adásban L.L. Junior felesége rosszul lett, de a műsorvezetőt jobban lefoglalta egy hozzá ragadt papírlap.

4. Nádai Anikó egyik este olyan intim képet posztolt ki a közösségi oldalára, amit Szabó Zsófi sem hagyott szó nélkül.

5. Gabriela Spanic zsűritagként tért vissza a Dancing with the Stars-ba, azonban kiderült, hogy a szappanopera királynőjének volt a terve, hogy a műsor után magával vigye Andrei Mangrát Mexikóba. El is mondta, miért.

6. Baukó Éva hadat üzent az RTL Klubnak: a Survivor és a Nyerő páros győztesének leleplezése után novemberben azt árulta el, melyik híresség nyeri meg A Konyhafőnök VIP új évadát.

7. Ugyancsak ebben a hónapban került nyilvánosságra egy felvétel Tóth Andiról és a párjáról, ahogy kézen fogva sétálnak az emberek között.

8. Hódi Pamelánál betelt a pohár, és nagyon kiakadt Berki Mazsira. Berki Krisztián újszülött lányának édesanyja ugyanis kitett egy posztot a közösségi oldalára, ami tovább növelte a feszültséget a két nő között.

9. Szabó Zsófit egyetlen egyszer ütötte meg egy férfi, és egy könyvben árulta el, hogy ki volt az, és miért kapta tőle a pofont, ami miatt még a foga is letört.

10. Novemberi toplistás visszatekintőnk tizedik helyére egy kvíz került fel, ami népies, magyar szavakról szól. Tedd magad próbára 2021 egyik legfondorlatosabb tesztjében!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás