promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
BÚÉK! - a magyar olvasók 2021-es kedvenceivel kíván Boldog Új Évet a Promotions.hu csapata
Borítókép:  Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Újév alkalmából lássuk, mi volt a magyar olvasók 10 kedvence a 2021-es évben.

Minden kedves olvasónknak Sikerekben Gazdag és Nagyon Boldog Új Évet kíván a Promotions.hu szerkesztősége, és ezúton is szeretnénk megköszönni azt a sok bizalmat, és azt a rengeteg pozitív visszajelzést és kritikát is, amit egész évben kaptunk Tőletek!

Újév alkalmából arra gondoltunk, megnézzük, mi volt az olvasóink 10 kedvenc cikke 2021-ből. Lássuk az Óév legolvasottabb anyagait!

A 2021-es év legolvasottabb cikke éppen egy magyar sorozathoz, a Mintaapákhoz kötődik. Az alábbi anyagban Lékai-Kiss Ramóna karakterével foglalkoztunk, aki egy igen kellemetlen helyzetbe került, miután nyilvánosságra került a szexvideója.

Második helyre fért fel az Exatlon Hungary 3. évadának egyik botránya, amikor is a TV2 hibájából lebukott az egész műsor. Mondani sem kell, hogy a nézők mélységesen felháborodtak a dolgon.

Magyar olvasók százezrei volt kíváncsi arra, hogy Majka milyen házban él a családjával. A rapper-műsorvezető februárban egy telefonnal készített videóban vitte körbe a nézőit a lakásában.

Áprilisban az egész ország egy 5000 forintos bankjegyet keresett, tudniillik olyasmi volt rajta, ami igazán különlegesség tette.

A 2021-es év 5. legolvasottabb cikke éppen egy kvíz, amiben az olvasóink elmerülhettek a magyar kifejezések világában.

Hatodik helyre is egy magyarsággal kapcsolatos kvíz került fel, melyben 10 olyan egyszerű kérdés szerepel, amire sokan rosszul tudják a válaszokat.

Az Exatlon Hungary 3. évadának női versenyzőinek közösségi oldalai számos intim fotót lehetett találni, amiből mi január elején csináltunk egy válogatást. Nem véletlen, hogy ez is felkerült a 10-es listára.

Nem csak a Való Világ nézői, de az internet népe is kíváncsi volt a VV10 egyik legpikánsabb pillanatára, mikor VV Dani és VV Virág a kamerák előtt próbálta ki a 69-ezést.

Áprilisban két amerikai nő figyelmes lett valamire, amit a koronavírus elleni vakcinák egyik melékhatásának tudtak be. Azóta persze fény derült az igazságra.

A 2021-es év 10 legolvasottabb cikk utolsó helyére fért fel Vajna Tímea, aki Aspenben bulizott Mike Tysonnal, aztán beszóltak neki, mikor szétrakta a lábait.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás