promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Puskás Peti nem kímélte az egykori Megasztárost, meglepő keménységgel tette helyre
Borítókép:  rtl.hu (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Megasztár egykori zsűritagja, Bakács Tibor nemrég rendesen beszólt Puskás Petinek, aki nem bírta szó nélkül hagyni a támadást.

Az X-Faktor mentora, Puskás Peti (vagyis már: Puskás-Dallos Peti) a TV2 Megasztár című tehetségkutatójának 3. évadában mutatkozott be az országnak, de végül nem ő győzedelmeskedett, hanem Rúzsa Magdi. Ettől függetlenül ma ő az ország egyik legismertebb embere, aki szerelmével, Puskás-Dallos Bogival együtt sokak kedvence.

Nemrég nagy port kavart, mikor a Megasztár egykori zsűritagja, a 2011-ben szalámilopáson kapott, mára szinte eltűnt kritikus, Bakács Tibor „Settenkedő” azt mondta a Partizán egyik videójában, hogy annak idején tévedtek Puskás-Dallos Petivel kapcsolatban, mivel „nem volt személyisége”, és nagyon sajnálja, hogy ilyen „televíziós figura” lett belőle – az énekes most reagált ezekre az őt érintő negatív megnyilvánulásokra.

„Kedves Bakács Tibor!

Sajnálom, hogy Gulyás Marci meghívása ellenére nem tudtam megjelenni a Megasztár adás felvételén az X-faktor forgatása miatt, és így csak online tudok reagálni a kijelentésedre, miszerint az összes Megasztár felfedezett közül én voltam az EGYETLEN hiba! Bár meglepett kijelentésed, de azért az elmúlt 15 évben arra már rájöttem, hogy mi nem sok mindenben hasonlítunk egymásra. Én vegán vagyok , te pedig túlságosan szereted a szalámit. Te sok év tehetségkutató zsűrizés után belerúgsz a volt versenyződbe, én inkább érdeklődöm utánuk. Számodra a karrierem hiba, számomra siker.

Ahelyett hogy megbántasz másokat, inkább utánajárhattál volna,hogy az egyetlen és óriási hibás döntésed, mégis miért lett az egyik legvirágzóbb. Köszönöm a figyelmed, bár jobban esett volna, ha a nézőtéren teszed valamelyik előadásomon vagy koncertemen. Volt rá 15 éved. Mindenesetre most lett 15 perc hírnév.

Hálás vagyok anno a lehetőségért és örülök, hogy most hozzájárulhattam a tiédhez. Részemről ezzel meg is beszéltünk mindent. Boldog új évet!:D”

– írta Puskás-Dallos Peti.

Egészen szokatlan, hogy Puskás-Dallos Peti ilyen keményen helyre tegyen valakit, de érthető a reakciója, hiszen valószínűleg nem esett neki jól, hogy ilyen véleménnyel van róla Bakács Tibor.

Itt lehet megtekinteni Puskás-Dallos Peti teljes posztját:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás