promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Sári Évi keményen reagált ByeAlex beszólására
Borítókép:  YouTube.com/hírtv (screenshot)
Színes
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

Sári Évi indította azt a háborút, amiben aztán ByeAlex lemamizta őt - most újra Évin volt a sor és ki is fejtette a véleményét.

Nemrég Sári Évi kifejtette a véleményét ByeAlex egyik Instagram posztjával kapcsolatban, ahol az X-Faktor mentora a következő kérdést intézte a követői felé: 

„Jövőre lesz X-Faktor. de maradjunk így négyen, vagy változzon meg a brigád; esetleg hozzuk vissza a malek mikit, mert a régi mentorok jobbak voltak… ?”

Sári Évi értelmezésében ez az előző mentorok lekicsinylését jelenti és a tisztelet hiányát. Az énekes- és színésznőnek annyira nem tetszett ez a megnyilvánulás, hogy nem hagyhatta szó nélkül.

„Mikor lett ez a pasi ilyen felfuvalkodott, nagyképű kis majom?!”

- kérdezte felháborodva.

Majd kirobbant az igazi háború, ugyanis ByeAlex Facebook oldalán üzent Évinek egy képernyőmegosztással és gondolataival: 

„Lehet, buta vagyok, de sosem hallottam erről a néniről. Mindenesetre a humoromat nem érzi a mami.”

Mami, néni, ezek a szavak aztán igazán kivágták a biztosítékot Sári Évinél, ugyanis utolsó Instagram posztjában rendesen megküldte a következő hadjáratot: 

„1. Ha én NÉNI vagy MAMI vagyok, akkor te BÁCSI. Ugyanis számomra is meglepetés volt, amikor ma rád kerestem, hogy már te is 37 éves vagy. Pár év különbség van köztünk mindössze, így ez kicsit vicces. 2. Valakinek az életkorára tenni szurkálódó megjegyzést butus dolog, ugyanis az, hogy ki hány éves, az nem érdem, vagy teljesítmény, csak egy állapot. Aki most fiatal (vagy annak érzi magát), az is lesz öreg. 3. Semmi gond, hogy nem tudod ki vagyok. Én sem ismerem a munkásságodat. Nem ugyanaz a célközönségünk és az ízlésünk, de ez egyáltalán nem baj. Ha egyszer úgy adódik, szívesen látlak valamelyik színházi előadásomon, sok olyan van, amire büszke vagyok.”

Valószínűleg már csak idő kérdése és ByeAlex újabb visszaszólását láthatjuk majd képernyőnkön, de vajon meddig folytatódik még ez a nyilvános perpatvar?

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás