promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Schobert Norbi és Rubint Réka kisfia kapta idén a legmenőbb karácsonyi ajándékot – fotó
Borítókép:  Schobert Norbi és Rubint Réka / Profimedia
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Schobert Norbiék kisfia olyan ajándékot kapott, aminek minden gyermek nagyon örülne – de még a felnőttek is odáig lennének érte.

Rubint Rékának rendkívül megterhelő volt ez az év, hiszen elveszítette szeretett édesanyját, ráadásul még férjét, Schobert Norbit is kórházba kellett szállítani egy hirtelen jött rosszullét után. A rajongói legnagyobb csodálatára a fitneszedző végig erős maradt, és ügyelt a családjára, így nem meglepő, hogy az idei karácsony különlegesebb volt, mint a többi.

Rubint Réka megható üzenetekkel kedveskedett szerelmének és a gyermekeiknek, ráadásul a legkisebb fiúk nem akármilyen ajándékot kapott, ugyanis az év egyik legnagyobb durranása, a hatalmas Reszkessetek, betörők! Lego készlet várta őt a fa alatt, amit végül a testvérével együtt rakott össze.

„Imádom, hogy a gyermekeink szeretnek játszani. Építeni, alkotni … külön és együtt is. Ritka kincs! A játék egy olyan pozitív élmènyt adò tevékenysèg, mely örökre a gyermeki részünk mozgatòrugòja marad és csak rajtunk múlik, hogy használjuk-e?!”

– írta Rubint Réka.

A sztárpár gyermeke igazán szerencsésnek érezheti magát, hiszen ez a Reszkessetek, betörők! Lego már egy ideje hiánycikknek minősül Magyarországon, mivel a 95-110 ezer forintos ára ellenére szinte rögtön elkapkodták – ami valószínűleg azért van, mert ez az ország egyik kedvenc karácsonyi filmje, és valóban egy gyönyörű termékről van szó.

Itt lehet megnézni Rubint Réka posztját:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás